Je ex terugwinnen met whatsapp – wat is de beste manier?

Je ex terugwinnen met whatsapp is in ieder geval één van de manieren om weer contact te krijgen. Maar wat is de beste manier? Om je ex terug te winnen zul je tactisch te werk moeten gaan wat de communicatie betreft. Als je het goed aanpakt zul je goede resultaten boeken. Als je je ex een whatsapp berichtje stuurt dan is er altijd sprake van spanning, ook al heeft je ex het uit gemaakt.

Het is voor niemand leuk als een relatie voorbij is. Je moet ineens door het leven zonder iemand die jou bij alles steunt, en die er voor jou is als je je verdrietig voelt. Het is dus niet alleen voor jou heel naar, maar ook voor je ex. Jullie hadden immers andere verwachtingen over deze relatie.

Iemand die voor jou eerst  heel veilig voelde is ineens verdwenen uit je leven, en daar moet je beiden aan wennen. Je ex zag blijkbaar geen andere uitweg dan om de relatie te verbreken, terwijl jij er nog voor wou vechten. Je ex heeft de vechtlust opgegeven. Wees dus heel voorzichtig als je je ex benadert via whatsapp.

>>> Vind je dat je ex echt veranderd is? Lees dan ook nog dit artikel met de redenen waarom je ex is veranderd en wat je eraan kunt doen.

Moet je je ex in je whatsapp contactenlijst houden?

Bijna iedereen loopt tegenwoordig met een smartphone. Hier kun je enorm veel verschillende dingen mee. Het meest handige is dat je in contact bent met iedereen, waar je maar wilt. Whatsapp is een applicatie die ervoor zorgt dat jij met iedereen kan chatten en dit werkt via mobiel internet of Wifi.

Het kan lastig zijn als jij het nummer van je ex nog in jouw Whatsapp lijst ziet staan. Je hebt waarschijnlijk steeds de neiging om even snel een praatje te maken, terwijl dit juist niet moet.

90 ex terugwinnen tekstberichten handboek

Bestel het 90 Beste Ex Terugwinnen Handboek In Onze Winkel

Je kunt je ex op Whatsapp ook tijdelijk blokkeren om de verleiding tegen te gaan. Zo word je ook niet steeds herinnert aan jouw ex en kan jouw ex ook niet tegen jou praten. Je zorgt voor rust tussen jullie twee, en dat is goed.

Na ongeveer twee week kun je eens kijken hoe je ex reageert als jij iets zegt op Whatsapp. Maak dan een gewoon praatje over alledaagse dingen. Begin niet wanhopig te praten over hoe graag jij je ex wel niet terug wilt. Wanhopig zijn is een afknapper. Jij zou het ook niet leuk vinden als jouw ex steeds zulke dingen tegen jou zou zeggen.

Het handige aan Whatsapp is dat je kunt kijken of je ex jouw berichtje al heeft gelezen. Als je ex niet reageert, maar het wel heeft gelezen, was het blijkbaar nog te vroeg. Raak vooral  niet in paniek als je ex niet meteen reageert.

Na een paar weken van rust is de kans echter groot dat je ex wel zal reageren. Het is niet de bedoeling dat je via Whatsapp afspreekt om het ‘maar weer te proberen’. Een relatie een nieuwe kans geven gaat toch in de eerste plaats altijd via een gesprek.

Whatsapp is handig om een afspraak te maken met je ex, niet om de relatie weer te herstellen. Het praten in het echt zal veel beter zijn dan via de telefoon. Zorg dus dat jullie iets afspreken op een rustige plek om te praten, maar dring je niet op aan je ex. Wie weet heeft jouw ex jou ook erg gemist en zal jouw ex dit ook dan tegen jou zeggen. Zo niet, dan kun jij dit altijd zeggen in het gesprek.

Lees ook nog dit artikel: Mijn ex reageert niet meer op mijn berichtjes

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG