Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Terugwinnen? Volg Deze Stappen…

Helaas kennen veel mensen het vervelende gevoel van liefdesverdriet. Je voelt je niet gewoon verdrietig, maar je kan je hierdoor echt enorm ellendig voelen. Je wilt het liefste de hele dag door huilen of in bed blijven liggen. Je grote liefde heeft je verlaten en je weet niet meer wat je moet doen. Gelukkig kan ik je hiermee helpen! Je ex terugwinnen is een hele opgave, maar is zeker wel te doen. Ik zal je daarom een aantal tips geven die je kunt uitvoeren zodat jij en je ex uiteindelijk weer gelukkig samen kunnen zijn.

Dingen die je wel moet doen

– Iets wat je wel moet doen is jezelf van je beste kant laten zien. Wees charmant, betrouwbaar en lief voor je ex. Als je je zielig gaat opstellen word jij hier niet beter van. Ook je ex wordt hier zeker niet beter van en zal niet uit medelijden bij jou terug komen.

– Je ex met rust laten is een van de beste methodes om te gebruiken. Je gunt jezelf en je ex wat rust en jullie kunnen beide nadenken over de situatie. Na een tijdje kun je opnieuw contact leggen met je ex door je ex eens te bellen.

Dingen die je niet moet doen

– Je ex terugwinnen gebeurt niet zomaar. Wees dus realistisch en niet arrogant over de situatie. Het is natuurlijk niet zo dat je je ex binnen een paar dagen terug kan winnen dus denk dit dan ook niet. Door zulke verwachtingen word je alleen maar teleurgesteld.

– Je ex steeds weer bellen of contact zoeken via de social media is dan ook een afrader. Je komt dan wanhopig over en dat is niet wat jij wil, en ook zeker niet aantrekkelijk voor je ex. Na een periode van rust kun je weer contact zoeken. Als je ex hierop niet reageert stel het dan nog even een tijdje uit.

Je ex terugwinnen is dus niet het makkelijkste wat er bestaat. Je zult hier veel tijd en moeite in moeten steken, maar dat zal het ook zeker waard zijn. Marjolein (auteursnaam Michelle) vd Berghe is relatiecoach en heeft inmiddels al honderden stellen geholpen. Deze stellen zijn inmiddels alweer gelukkig bij elkaar door haar goede tips. In haar boek legt zij alle handelingen uit die jij kunt uitvoeren om je ex terug te winnen. Wacht dus niet langer en ga aan de slag!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG