Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Versieren? Enkele Goede Tips!

Het ene moment zijn jullie twee het mooiste stel op aarde. Jullie zijn dol op elkaar en doen veel leuke dingen samen. Jullie houden enorm veel van elkaar. Ten minste, dat dacht je. Ineens komen er aan al deze mooie dagen een einde. Je ziet deze donderwolk totaal niet aankomen, maar je ex heeft besloten om het uit te maken.

Jij begrijpt er niets van en bent stom verbaast. Hoe kan dit ineens? Wat heb ik fout gedaan? Grote kans dat dit de dingen zijn die jij op dat moment dacht. Maar wat moet je nu doen? Je moet niet bij de pakken neer gaan zitten. Je moet er helemaal voor gaan om je ex weer voor jou te winnen.

Je ex versieren – Laat aan je ex zien dat je aantrekkelijk bent!

Als je denkt: Mijn ex versieren is onmogelijk heb je het helemaal mis. Want dat is het niet! Het is zeker mogelijk om je ex weer voor jou te winnen. Je moet niet te negatief denken, al helemaal niet over jezelf. Je moet positief zijn en denken dat je deze situatie aan kan. De eerste dagen mag je best even uithuilen en in bed blijven liggen. Dat is geen enkel probleem, maar zorg er wel voor dat je hier niet te lang in blijft hangen. Je wilt niet voor eeuwig in bed blijven liggen, jij wilt je ex terug!

Je ex versieren zal niet makkelijk gaan, maar denk er wel aan dat je ex al eerder op jou gevallen is. Toch zit er iets in jou wat je ex erg aantrekkelijk vindt. Dat verdwijnt niet zomaar. Misschien waren er even wat tegenslagen die ervoor hebben gezorgd dat de relatie nu over is. Je moet je ex laten zien hoe aantrekkelijk en leuk jij eigenlijk bent. Dan zal je ex inzien dat je ex een fout heeft gemaakt om de relatie te verbreken.

Spreek na een tijdje af met je ex om iets te gaan doen. Dit hoeft niet lastig te zijn. Neem je ex mee naar een leuk café en ga wat drinken samen. Zorg er wel voor dat je er mooi en aantrekkelijk uit ziet. Neem een tijdje van tevoren bijvoorbeeld een heerlijke massage. Ga eens lekker in bad en tut jezelf eens op. Trek je mooiste kleren aan!

Daarbij is persoonlijkheid natuurlijk nog belangrijker. Waarschijnlijk weet jij zelf het beste wat jouw ex aantrekkelijk vindt in jou.

Zorg er dus voor dat jouw beste eigenschappen naar voren komen. Wees lief, charmant en sexy voor jouw ex. Je zult vanzelf zien dat je ex eigenlijk spijt heeft van de breuk en jou het liefste terug wilt.

Hebben deze tips je nog niet genoeg geholpen? Of heb je vragen? Dan is het verstandig om een relatiecoach in te schakelen die jou kan helpen. Michelle vd Berghe heeft jarenlang ervaring. Zij heeft al honderden stellen geholpen die net als jij, hun ex enorm graag terug wilden. Ook kun je haar geweldige boek kopen via haar liefdesverdrietacademie. Hierin staan ook veel tips die jou kunnen helpen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG