Je Ex Versieren? Enkele Goede Tips!

Het ene moment zijn jullie twee het mooiste stel op aarde. Jullie zijn dol op elkaar en doen veel leuke dingen samen. Jullie houden enorm veel van elkaar. Ten minste, dat dacht je. Ineens komen er aan al deze mooie dagen een einde. Je ziet deze donderwolk totaal niet aankomen, maar je ex heeft besloten om het uit te maken.

Jij begrijpt er niets van en bent stom verbaast. Hoe kan dit ineens? Wat heb ik fout gedaan? Grote kans dat dit de dingen zijn die jij op dat moment dacht. Maar wat moet je nu doen? Je moet niet bij de pakken neer gaan zitten. Je moet er helemaal voor gaan om je ex weer voor jou te winnen.

Je ex versieren – Laat aan je ex zien dat je aantrekkelijk bent!

Als je denkt: Mijn ex versieren is onmogelijk heb je het helemaal mis. Want dat is het niet! Het is zeker mogelijk om je ex weer voor jou te winnen. Je moet niet te negatief denken, al helemaal niet over jezelf. Je moet positief zijn en denken dat je deze situatie aan kan. De eerste dagen mag je best even uithuilen en in bed blijven liggen. Dat is geen enkel probleem, maar zorg er wel voor dat je hier niet te lang in blijft hangen. Je wilt niet voor eeuwig in bed blijven liggen, jij wilt je ex terug!

Je ex versieren zal niet makkelijk gaan, maar denk er wel aan dat je ex al eerder op jou gevallen is. Toch zit er iets in jou wat je ex erg aantrekkelijk vindt. Dat verdwijnt niet zomaar. Misschien waren er even wat tegenslagen die ervoor hebben gezorgd dat de relatie nu over is. Je moet je ex laten zien hoe aantrekkelijk en leuk jij eigenlijk bent. Dan zal je ex inzien dat je ex een fout heeft gemaakt om de relatie te verbreken.

Spreek na een tijdje af met je ex om iets te gaan doen. Dit hoeft niet lastig te zijn. Neem je ex mee naar een leuk café en ga wat drinken samen. Zorg er wel voor dat je er mooi en aantrekkelijk uit ziet. Neem een tijdje van tevoren bijvoorbeeld een heerlijke massage. Ga eens lekker in bad en tut jezelf eens op. Trek je mooiste kleren aan!

Daarbij is persoonlijkheid natuurlijk nog belangrijker. Waarschijnlijk weet jij zelf het beste wat jouw ex aantrekkelijk vindt in jou.

Zorg er dus voor dat jouw beste eigenschappen naar voren komen. Wees lief, charmant en sexy voor jouw ex. Je zult vanzelf zien dat je ex eigenlijk spijt heeft van de breuk en jou het liefste terug wilt.

Hebben deze tips je nog niet genoeg geholpen? Of heb je vragen? Dan is het verstandig om een relatiecoach in te schakelen die jou kan helpen. Michelle vd Berghe heeft jarenlang ervaring. Zij heeft al honderden stellen geholpen die net als jij, hun ex enorm graag terug wilden. Ook kun je haar geweldige boek kopen via haar liefdesverdrietacademie. Hierin staan ook veel tips die jou kunnen helpen!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG