JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Help!

Ja, het leek je een goed idee om je relatie met hem af te sluiten in die vurige ruzie, maar nu loopt hij met een ander rond. En blijkbaar is hij dus ook al naar de kapper gegaan want zo heeft zijn haar nog nooit gezeten. Geef het maar toe, je vindt hem nog leuk en niet een beetje ook niet. Het is knap hoe je een week lang jezelf hebt kunnen overtuigen dat je echt over hem heen bent en dat het een zak is, maar nu wat tijd verstreken is merk je gewoon dat je nog verliefd op hem bent. Kom het maar voor ogen, je wilt je ex vriend terug.

Het is tijd voor actie!

Ik dumpte hem

Het is altijd lullig om na een week single te zijn je te realiseren dat het helemaal niet nodig was om de relatie aan een eind te brengen, zowel als je het zelf deed als dat hij je dumpte, het is nooit een pretje. Maar wat is het stom als jij degene was die het nodig vond om een eind aan je relatie te breien. Het maakt niet uit of er dieperliggende oorzaken waren of dat er gewoon een kleine onenigheid was die fataal uit de hand liep; je hebt hem duidelijk gemaakt dat je niet meer met hem door wilt gaan en nu wil je je ex vriend terug.

Want eigenlijk was het wel leuk en was hij niet zo verschrikkelijk als dat wat je tegen jezelf zei. Maar een relatie is altijd teamwork, maar nu jij het heft in handen had genomen en besloten hebt alleen verder te gaan, moet je je wel even in zijn gevoelens inprenten. Kom op, waarschijnlijk ken je hem goed genoeg om te weten dat hij hiervan baalt.

Ja, mannen hebben ook gevoelens, al zou je het niet snel denken, ze hebben ze echt wel. Ook al liep hij na een dag al met een nieuwe scharrel, veel verder dan body language zal die relatie niet gaan. Maar nu je je ex vriend terug wilt, is het eerste wat je kan doen met hem gaan praten. Nee, niet via de telefoon, zoek hem op en voer een goed gesprek. Vertel hem het hele verhaal, dat je er spijt van hebt en dat je niets liever zou willen dan hem terugnemen. Ja heb je, nee kun je krijgen.

Ik werd gedumpt

Drie pakken tissues en een kilo chocolade hebben je er doorheen gesleept, alleen maar om te realiseren dat je hem toch nog hartstikke leuk vindt. Maar de trieste realiteit is dat hij daar gewoon niet zo over dacht. De oorzaak van de break-up heeft alles te maken met de situatie. Waren er enkele relatieproblemen of beëindigde hij het ui het niets?

Als we het over dat laatste hebben heeft hij waarschijnlijk geen gevoelens meer voor jou, hierbij kun je je afvragen of je misschien iets gedaan zou kunnen hebben wat hij minder leuk vond of dat hij zich de laatste tijd vreemd gedroeg en misschien een affaire had of iemand anders op het oog had. Nu je je ex vriend terug wilt is dit toch echt de meest rotte situatie. Je kan altijd met hem gaan praten maar als het al vrij duidelijk is waarom het uit is gegaan, kan dit als onnodig ervaren worden.

Toch is het fijn voor jou ( en natuurlijk ook voor hem!) om alle dingen op een rijtje te zetten en in vrede – tot zover dat mogelijk is – uit elkaar te gaan. Als je je ex vriend terug wilt in deze situatie zul je alles uit de kast moeten halen, maar in oorlog en liefde mag alles toch?

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl