• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je ex vriend terug? Ontdek hier hoe

Hoewel je het misschien niet zou denken, zitten er verschillen in het terug krijgen van je ex vriend of je ex vriendin met betrekking tot de tips die je kunt gebruiken. Zo zijn vrouwen vaak wat romantischer ingesteld en zijn mannen dit vaak niet. Dat betekent niet dat geen enkele man romantisch is natuurlijk.

Dit is afhankelijk van de persoon. Jij wilt je ex vriend terug, maar waarschijnlijk heb je geen idee hoe je het moet gaan aanpakken. Waar moet je beginnen? Wat moet je doen en wat moet je laten? Als je echt je ex vriend terug wil, lees dan snel verder voor een aantal goede tips!

Ex vriend terug

Als er een ding is waar veel mannen niet tegen kunnen, is het stalken. Misschien denk jij niet dat je echt aan het stalken bent, maar de kans is groot. Je doet er waarschijnlijk alles aan om weer in contact te komen. Eigenlijk wel logisch, omdat je denkt dat je je daar gelukkiger van gaat voelen.

Zo is het eigenlijk niet. Je bent misschien blij dat je contact hebt met je ex, maar tegelijkertijd voelt het vervelend omdat je ook dan pas doorhebt dat jullie echt niet meer samen zijn. Je kan elkaar geen kus meer geven zodra je elkaar ziet en de gesprekken zijn misschien wat ongemakkelijk.

Een vervelende situatie. Stalken is dus absoluut not done. Ook bij vrouwen moet je dit absoluut niet doen. Het gaat gewoon niet werken en je zorgt alleen maar voor een grotere afstand tussen jou en je ex en dat is wat je juist niet wil.

Wat je dus wel moet doen: afstand nemen van je ex en alles wat te maken heeft met je ex. Ondertussen kun je jezelf eens verwennen door een dagje uit te gaan of te gaan winkelen.

Zolang je jezelf maar goed gaat afleiden! Het is ontzettend moeilijk om geen contact te zoeken, maar weet waar je het voor doet. Waar je misschien niet over nagedacht had: je ex kan jou gaan missen als jullie geen contact meer hebben. Als jullie steeds blijven praten zal je ex jou niet gaan missen maar gaat er ook niets veranderen tussen jullie.

Als je ex eenmaal door heeft dat hij je mist, heb je het goed gedaan! In dat geval is de kans groot dat jullie weer bij elkaar zullen komen, precies wat je wilde.

Ten slotte: het afspreken. Je bent er misschien erg zenuwachtig voor en je weet niet hoe je je moet gedragen. Houd in ieder geval in je achterhoofd dat je het niet moet zien als een date, maar als een afspraak met een gewone vriend. Je moet eerst weer een vriendschap opbouwen voor je weer een relatie kunt beginnen.

Dat kost tijd, maar die tijd is het zeker waard.

Terug bij je ex vriend dankzij het coachingprogramma

Dan is er nog een geheim dat jou zeker kan helpen. Het coachingprogramma van Michelle vd Berghe! Al veel mensen gingen jou voor en hebben dankzij dit boek hun ex weer terug.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG