Je Ex Vriendin Terug? 2 Gouden Regels…

In dit artikel ga ik enkele goede richtlijnen geven aan mijn mannelijke lezers die graag terug bij hun ex vriendin willen komen. Er zijn enkele aspecten in het leven die vrouwen heel belangrijk vinden. Als jij als man hier extra aandacht aan besteedt, dan zit je alvast op het juiste pad om ook daadwerkelijk de relatiebreuk te lijmen.

#1: Pak de draad weer op!

Je hebt een tijdje (of een lange poos) een relatie gehad & je vriendin heeft je laten staan. Het kan best een droevig en eenzaam moment voor je zijn maar probeer je te focussen op de dingen waarin jij je positief in kunt veranderen om haar terug te winnen.

  • Vrouwen houden van mannen die vooruit willen gaan in het leven. Vrouwen vinden mannen die waarde hechten aan persoonlijke groei veel aantrekkelijker dan zij die simpelweg van dag tot dag leven. Je hebt nu terug alle tijd van de wereld, gebruik dit moment om je minpunten te verbeteren. Groei als man & wordt daardoor niet alleen aantrekkelijker voor je ex, maar ook voor tal van andere vrouwen. Je ex gaat ongetwijfeld opmerken dat je “een nieuw” iemand bent, en de kans dat zij tot inkeer komt, wordt beduidend groter.
  • Herstel ook emotioneel gezien. Je zult je ex vriendin helemaal niet terug winnen als je emotioneel nog steeds een wrak bent. Als je emotioneel niet stevig in je schoenen staat, ga je ook de grootste blunders maken om haar terug te winnen. Je gaat haar bv. zitten stalken of overmatig zitten sms’en. Daarentegen, als jij kunt aantonen dat je prima met de vernieuwde situatie kunt omgaan, zal bij haar enkele emoties losmaken en ze gaat zich terug aangetrokken voelen tot jou. Vrouwen houden ook van mannen die onafhankelijk kunnen leven. Dus ga naar de sportschool, ga naar de film met je vrienden, begin een nieuw avontuur.. Als ze merkt dat jij je rot amuseert, dan wilt ze terug deel uitmaken van je leven.

#2: Krijg de juiste instelling!

Je ex vriendin terug krijgen begint met het verkrijgen van de juiste attitude. Vrouwen, over het algemeen, willen onafhankelijke, zelfverzekerde mannen die graag plezier maken.

  • Jaloezie is de vijand. Jaloezie zal je nergens brengen. Jaloezie wordt onmiddellijk geassocieerd met angst & onzekerheid, 2 zeer onaantrekkelijke menselijke eigenschappen. En non-verbaal druk je uit dat je haar simpelweg wilt controleren. Niemand houdt ervan om graag gecontroleerd te worden. Dus leer om die jaloezie aan de kant te schuiven en zorg ervoor dat je non-bedreigend overkomt.
  •  Doe alsof er niets scheelt. Ook al voel je je vanbinnen slecht, laat het niet merken. Ze gaat je absoluut niet terugwillen als je er depressief bijloopt. Maak er zeker van dat je positief naar de toekomst kijkt.
  • Wordt wat humoristisch. Vrouwen houden van mannen die humoristisch zijn en op een leuke, speelse manier een vrouw kunnen plagen. Deze eigenschappen trekken een vrouw enorm aan omdat het onrechtstreeks meedeelt dat je weet hoe je met vrouwen moet omgaan op een niet agressieve manier. Leer om plezier te maken en vooral, leer om haar op een attractieve manier te plagen. In mijn gratis videotrainingen verklap ik enkele technieken die je kunt gebruiken om haar op een leuke, attractieve manier te plagen.
Je Ex Vriendin Terug? 2 Gouden Regels... by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties