Je Ex Vriendin Terug? 5 Gouden Tips!

Jij en je vriendin zaten ‘s avonds heerlijk op de bank samen een film te kijken, gingen uit eten of deden allerlei andere leuke dingen. Je kan je het leven zonder haar niet voorstellen en was zo ontzettend blij met haar. Je was smoor verliefd en kon van alle daken schreeuwen hoeveel je van je vriendin hield. Je voelde je geweldig.

Het beste gevoel in de wereld om samen te kunnen zijn met degene waar jij zoveel van houdt. En toen ineens kwam er een harde klap. Je hart is in stukken gebroken, want jouw vriendin, inmiddels ex vriendin, heeft het uit gemaakt. Je snapt er niks van en blijft maar piekeren.

Het liefste wil je even helemaal niks meer doen. Je blijft maar denken aan je ex vriendin en hoe graag je je ex vriendin terug wilt. Ze was enorm lief voor je en ineens kwam de donderwolk voorbij. Maar is het voorbestemd of horen jullie wel echt bij elkaar? Heb jij het gevoel dat je ex vriendin de ware is? Ga er dan achter aan! Laat je ex vriendin niet lopen, want je zult hier zeker weten spijt van krijgen. Steek je kop niet in het zand maar wees zelfverzekerd genoeg om je ex vriendin terug te winnen.

Je ex vriendin terugwinnen: 5 gouden tips!

Tip 1: Laat je ex vriendin met rust. Simpel gezegd maar niet simpel om uit te voeren. Natuurlijk is het moeilijk om geen contact te hebben met degene waarbij je dat juist zo graag wilt. Ik weet dat het enorm moeilijk voor je is, maar ik beloof je dat je hiervan zult profiteren. Je ex vriendin zal dit echt fijner vinden en ook voor jou is het goed om even rust te hebben.

Tip 2: Ga niet stalken. Ga niet steeds lopen bellen of sms-en. Stop met het kijken op haar Facebook profiel en zorg er even voor dat je haar berichten niet meer ziet. Je zult er alleen maar ongelukkig van worden als je ziet dat je ex vriendin iets vrolijks plaatst op de social media. Maar dat hoeft niet te betekenen dat ze daadwerkelijk vrolijk is. Want hoe veel mensen zetten nou op de social media dat ze liefdesverdriet hebben? Juist, bijna geen!

Tip 3: Laat jezelf verwennen. Neem een lekkere massage en ga eens naar de kapper. Je zult hiervan echt tot rust komen en alle stress zal jouw lichaam verlaten. Dit kan je natuurlijk samen doen met een vriend of vriendin. Bovendien zul je er beter uitzien en dat is weer aantrekkelijk voor je ex!

Tip 4: Neem geen genoegen met nee. Misschien heeft je ex vriendin nog niet meteen zin om contact te hebben met je. Je zult dan nog wat meer tijd moeten nemen, maar geef niet op! De nee kan nog altijd veranderen in een ja. Blijkbaar heeft je ex gewoon nog wat tijd nodig en het is belangrijk dat jij je ex ook de tijd zal geven.

Tip 5: Stop met zielig doen. Het is helemaal niet erg als je de eerste dagen in bed wil blijven liggen, maar uiteindelijk zal je er niks mee opschieten. Mensen kunnen zich er ook aan gaan irriteren. Het is vervelend voor jou, voor jouw vrienden en voor je ex. Niemand zal er blij van worden.

Je ex vriendin terug door de hulp van Michelle vd Berghe!

Heb je toch nog meer tips nodig om je ex vriendin terug te krijgen? Dan kan je hulp zoeken bij Michelle vd Berghe en haar geweldige boek. Dit boek kun je bestellen via het  liefdesverdrietacademie. Al honderden mensen gingen je voor!

Je Ex Vriendin Terug? 5 Gouden Tips! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties