• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Huwelijk Gaat Kapot? Enkele Nuttige Tips!

Het is echt een verschrikkelijk gevoel dat je overvalt als je relatie op de klippen dreigt te lopen. En zeker wanneer je met elkaar getrouwd bent en al jaren samen bent. Als jullie sprookje ten onder dreigt te gaan, lijkt je wereld wel in te storten. Verschillende oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen. Je huwelijk gaat kapot als jij en je partner niet meer tot een vergelijk kunnen komen.

Je huwelijk gaat kapot: wat nu?

Het leek wel of het in de sterren stond geschreven dat jullie huwelijksbootje voor altijd zou blijven varen. Maar na verloop van tijd kwamen er woelige wateren die het huwelijk in gevaar brachten. Zover zelfs dat je denkt dat je huwelijk helemaal dreigt verkeerd te lopen.

Je huwelijk gaat kapot als er echt geen weg meer terug is. Maar om dit te weten moet je echt alles uit de kast halen om je met je partner te verzoenen. Een relatie geef je immers niet meteen op als er een probleem optreedt. Jullie hebben beiden veel in de relatie geïnvesteerd en het is niet vanzelfsprekend om dit allemaal achter te laten.

Enkele nuttige tips

Je hoeft zeker niet te wanhopen als je denkt dat je huwelijksproblemen onomkeerbaar zijn. Zolang jullie op de een of andere manier nog van mekaar houden is er nog altijd hoop. Ruzies, conflicten en discussies zijn er toch om uitgepraat te worden, of niet soms? Analyseer samen het probleem en ga alle mogelijke oplossingen na die je huwelijk kunnen redden.

Zoek eerst voor jezelf uit of je nog in de relatie gelooft. Ben je bereid om opnieuw te investeren in jullie huwelijk, zowel op emotioneel als op affectioneel vlak? Wil je het huwelijk nog een kans geven? Als het antwoord ja is, vraag je partner dan wat zijn of haar eerlijke visie op de feiten is. Kunnen jullie er samen uit komen, dan is het logisch om jullie huwelijk een tweede kans te geven.

Een huwelijk gaat kapot als beide partijen het opgeven. Maar ook als een van de twee betrokkenen het niet meer ziet zitten, is het moeilijk om het huwelijk een tweede kans te geven. Probeer de ander dan ook te overtuigen om het verleden te vergeten en jullie helemaal op de toekomst te richten. Een huwelijk heeft immers ook mooie kanten en het loont de moeite om jullie ook daar op te concentreren.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG