Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • JE LIEFDE TERUGWINNEN. IS HET ECHT MOGELIJK?

Ja, je liefde terugwinnen kan echt! Mits…. je je aan bepaalde regels houdt en niet de fouten maakt die de meesten maken na het verbreken van hun relatie.

  • Zoek de eerste weken geen contact met je ex. Laat alles even betijen. Als je ex echt nog van je houdt zal ze/hij jou in een paar weken heus niet vergeten. Het verlangen om jou weer te zien zal juist alleen maar toenemen. Voorkom in ieder geval dat je je opdringerig gaat gedragen, of nog erger, je ex gaat stalken.
  • In die moeilijke eerste periode probeer je je eigen verdriet te verwerken. Zet ook eens voor jezelf op een rijtje waar het nu eigenlijk fout ging. Zoek de schuld niet alleen maar bij jezelf. Wat zegt het spreekwoord? “Waar er twee vechten, hebben er twee schuld”.
  • Na een paar weken, als je denkt dat je het aan kan om met je ex een gesprek aan te gaan zonder in beschuldigingen of smeekbedes te vervallen, is het tijd om met een smoesje contact te zoeken.

Je liefde terugwinnen. Ga over tot actie!

Je hebt vast nog wel iets van haar/hem wat achtergebleven is in jouw of haar/zijn huis en wat je terug kan geven of vragen. Bel of mail gewoon en vraag op een luchtige manier of jullie elkaar ergens kunnen ontmoeten. Bij jullie ontmoeting praat je bewust niet over waarom jullie relatie fout ging en of er toch nog niet een kans is voor jullie samen. Niet doen! Grote kans dat je je ex ermee verjaagd en je reduceert hiermee je kansen.

Je liefde terugwinnen vereist geduld en diplomatie. Je ex is ook gekrenkt en heeft misschien langer tijd nodig om te herstellen dan jij. Als je direct al laat blijken waarom je deze ontmoeting hebt gearrangeerd loop je het risico dat je ex op verdere toenaderingspogingen niet ingaat.

Merk je tijdens deze vernieuwde eerste ontmoeting dat er van de kant van je ex uit echt geen sprankje genegenheid meer is, laat het dan hierbij en accepteer je verlies. Met doorgaan haal je jezelf alleen maar naar beneden en je vergroot je verdriet.

Je liefde terugwinnen. De eerste ontmoeting was een succes!

Het eerste contact met je ex is weer gelegd. Jullie hebben elkaar weer ontmoet en je hebt het voor elkaar gekregen om gezellig en relaxed over te komen. Na een gezamenlijke bak koffie zijn jullie weer met een lachend gezicht uit elkaar gegaan. Denk niet dat je de buit nu al binnen hebt. Nu begint pas het echte werk!

Je krijgt het voor elkaar om elkaar geregeld weer te zien. dan is er nog een waarschuwing die je ter harte moet nemen. Ga niet te snel weer met elkaar naar bed! Laat het verlangen bij je ex dergelijke vormen aannemen dat hij/zij jou wil. Houdt jullie ontmoetingen spannend en creëer zo’n dusdanige situatie dat je ex voor de tweede keer verliefd op je wordt.

Dit zal niet meevallen, het vereist veel geduld en enig psychologisch inzicht. Gelukkig sta je met dit probleem niet alleen. Anderen hebben hun ervaringen op papier gezet en deze in boekvorm gegoten. Denk je dat je met je liefde terugwinnen een beetje vastloopt of zie je het helemaal niet meer zitten (gegarandeerd dat je dit doormaakt), kan een dergelijk naslagwerk je weer op de been helpen.

Eens was je ex bijzonder van je gecharmeerd en is verliefd op je geworden. Wees weer die aantrekkelijk spontane man/vrouw die je eerst was en je hebt het pleit al voor de helft gewonnen. Succes!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG