Je Relatie Redden Na Een Affaire? Ontdek Hier Hoe!

Kun je je relatie redden na een affaire? Dat is een vraag waar de meningen over verdeeld zijn. Omdat ieder mens en iedere situatie weer uniek en anders is, is er eigenlijk ook geen eenduidig antwoord op te geven.

Je relatie redden na een affaire?

Bij de vraag of je relatie te redden is na een affaire is het vooral heel erg belangrijk of het vertrouwen weer teruggewonnen / opgebouwd kan worden. Of dat jullie daarvoor open staan en bereid zijn om hier samen aan te werken en voor te vechten. Als je van jezelf weet dat je iemand niet meer kunt vertrouwen als deze je eenmaal heeft bedrogen dan zou je het misschien niet eens moeten proberen.

Je loopt dan het gevaar dat je steeds oude koeien uit de sloot blijft halen en dat je angst om weer bedrogen te worden, blijft overheersen. Maar als je er wel voor open staat om je ex partner te kunnen vergeven en er samen voor te gaan dan is het zeker de moeite waard om jullie relatie nieuw leven in proberen te blazen.

Hoe je relatie redden na een affaire?

Als je je relatie wilt redden na een affaire zal de eerste stap zijn dat die ander persoon helemaal uit jullie leven verdwijnt. Anders zal hij of zij altijd tussen jullie in blijven staan. Ook al is de affaire over, deze persoon zal jullie hier toch steeds aan herinneren en dingen losmaken. Als het contact met die andere persoon volledig verbroken is, kunnen jullie je gaan richten op elkaaHet is belangrijk om je af te vragen wat de reden is van de affaire. Miste jij of je ex op dat moment iets in jullie relatie wat ergens anders gezocht ging worden? Want als dat het geval is, is alleen het vertrouwen weer opbouwen dus niet genoeg. Dan zal er aan dat punt ook gewerkt moeten worden anders lopen jullie het risico dat het weer gebeurt.

Een relatie redden na een affaire kan alleen maar als jullie er samen achter staan en er samen voor willen gaan. Open en eerlijke communicatie en vooral aandacht voor elkaar hebben en houden. Jullie bewust zijn van elkaar en jullie relatie en elkaar vooral niet voor lief nemen. Hopelijk kunnen jullie dan samen de toekomst tegemoet en gaat het deze keer beter.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG