Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Relatie Redden Na Een Breuk? 3 Briljante Tips!

Hoe kun je je relatie redden na een breuk? Dat lijkt een moeilijke vraag, maar als je één van de tips opvolgt, is het toch minder moeilijk dan je denkt.

Je Relatie redden na een breuk: 3 briljante tips

– Als je je ex weer voor je wilt terugwinnen, kun je gaan praten met je ex. In het gesprek ga je uiteraard praten over hoe het zo ver had kunnen komen, wat de oorzaak was van de breuk en aan de hand van die informatie kunnen jullie bepalen hoe het verder moet.

Ook moeten jullie eerlijk zijn tegenover elkaar wat jullie storen aan elkaar. Heel belangrijk is dan dat je je ex laat uitpraten en omgekeerd, wat er ook gezegd wordt. Pas als de één helemaal is uitgesproken kan de ander beginnen met zijn/haar verhaal.

Probeer ook tijdens het praten rustig en vriendelijk te blijven. Niet té vriendelijk, want dat kan irritatie en agressie opwekken aan de kant van je ex. Zorg ook dat je ex jou laat uitpraten. Je moet maar zo denken: als je ex je niet laat uitpraten en er gewoon opmerkingen tussenin gaat gooien, is hij/zij het niet waard een relatie met jou te hebben.

– Doe eens iets leuks met je ex. Dit kan van alles zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan een avondje uit in een restaurant. Maar een picknick is ook altijd erg gezellig en als er een leuke film in de bioscoop draait, zou dat ook een mogelijkheid kunnen zijn. Maar het hoeft natuurlijk geen geld te kosten. Een wandeling of fietstochtje zijn altijd ook erg gezellig met zijn tweeën.

Misschien houden jullie allebei wel van spelletjes; in dat geval zouden jullie een middagje met spelletjes kunnen plannen. Al deze opties zou je gewoon met je ex kunnen plannen, maar misschien houdt je ex wel van verrassingen en kun je het als verrassing organiseren.

Zorg wel dat je er niet al te veel moeite in steekt: als je ex echt van je houdt en ziet dat jij er echt wel een beetje moeite voor doet zal hij/zij dat echt wel accepteren. Dan kun je zo weer je relatie redden na een breuk!

– Wil je je relatie redden na een breuk, zou je nog als laatste optie aan familie en vrienden rond kunnen vragen wat je kunt doen. Zij kennen je ex als geen ander en kunnen goede raad geven om je relatie weer te redden.

Heb je één of meerdere van deze tips opgevolgd, zal het relatie redden na een breuk makkelijker zijn dan je dacht!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG