Je Relatie Redden Na Een Breuk? 3 Briljante Tips!

Hoe kun je je relatie redden na een breuk? Dat lijkt een moeilijke vraag, maar als je één van de tips opvolgt, is het toch minder moeilijk dan je denkt.

Je Relatie redden na een breuk: 3 briljante tips

– Als je je ex weer voor je wilt terugwinnen, kun je gaan praten met je ex. In het gesprek ga je uiteraard praten over hoe het zo ver had kunnen komen, wat de oorzaak was van de breuk en aan de hand van die informatie kunnen jullie bepalen hoe het verder moet.

Ook moeten jullie eerlijk zijn tegenover elkaar wat jullie storen aan elkaar. Heel belangrijk is dan dat je je ex laat uitpraten en omgekeerd, wat er ook gezegd wordt. Pas als de één helemaal is uitgesproken kan de ander beginnen met zijn/haar verhaal.

Probeer ook tijdens het praten rustig en vriendelijk te blijven. Niet té vriendelijk, want dat kan irritatie en agressie opwekken aan de kant van je ex. Zorg ook dat je ex jou laat uitpraten. Je moet maar zo denken: als je ex je niet laat uitpraten en er gewoon opmerkingen tussenin gaat gooien, is hij/zij het niet waard een relatie met jou te hebben.

– Doe eens iets leuks met je ex. Dit kan van alles zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan een avondje uit in een restaurant. Maar een picknick is ook altijd erg gezellig en als er een leuke film in de bioscoop draait, zou dat ook een mogelijkheid kunnen zijn. Maar het hoeft natuurlijk geen geld te kosten. Een wandeling of fietstochtje zijn altijd ook erg gezellig met zijn tweeën.

Misschien houden jullie allebei wel van spelletjes; in dat geval zouden jullie een middagje met spelletjes kunnen plannen. Al deze opties zou je gewoon met je ex kunnen plannen, maar misschien houdt je ex wel van verrassingen en kun je het als verrassing organiseren.

Zorg wel dat je er niet al te veel moeite in steekt: als je ex echt van je houdt en ziet dat jij er echt wel een beetje moeite voor doet zal hij/zij dat echt wel accepteren. Dan kun je zo weer je relatie redden na een breuk!

– Wil je je relatie redden na een breuk, zou je nog als laatste optie aan familie en vrienden rond kunnen vragen wat je kunt doen. Zij kennen je ex als geen ander en kunnen goede raad geven om je relatie weer te redden.

Heb je één of meerdere van deze tips opgevolgd, zal het relatie redden na een breuk makkelijker zijn dan je dacht!

Je Relatie Redden Na Een Breuk? 3 Briljante Tips! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties