JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Je relatie redden na vreemdgaan...Onmogelijk of niet?

Je relatie redden nadat je bent vreemd gegaan: dat lijkt onmogelijk, maar zo moeilijk is het eigenlijk niet. Lees de tips door en kijk of ze voor jou handig en praktisch zijn!

Lees ook zeker dit artikel over vreemdgaan. Het is een artikel die ik heb geschreven voor De Telegraaf. In dat artikel beschrijf ik hoe je kunt omgaan met vreemdgaan en of het nu de doodsteek betekent voor je relatie of niet.

De allerbelangrijkste tip is de volgende. Jij kan wel heel boos zijn op je ex, of omgekeerd, en het allerbelangrijkste is dan dat je probeert rustig en vriendelijk te blijven tegenover je ex. Doe niet té vriendelijk, want dit kan aan de kant van je ex agressie opwekken. Ook erg belangrijk is dat je jezelf blijft, wat er ook gebeurt. Wil je je relatie redden na vreemdgaan, zul je deze tip echt moeten opvolgen.

Je relatie redden na het vreemdgaan: enkele andere tips

– Ga praten met je ex. Dit betekent dat je moet praten over de problemen. Wat en waarom is het fout gegaan? Hoe kunnen jullie dit oplossen? Alles moet ter sprake kunnen komen.

Heel belangrijk is dat je je ex laat uitpraten, wat hij of zij ook zegt. Ga ook geen opmerking tussendoor maken, want daar kan je ex behoorlijk geïrriteerd van raken en dan kan er ook een discussie ontstaan, en dan kan alles weer opnieuw beginnen.

Laat je ex dus uitpraten, en zorg ook dat hij of zij jou laat uitpraten. Wees eerlijk tegen je ex, ga alle punten op een rustige manier bij langs. Als je ex er een opmerking tussendoor in brengt, probeer dan toch rustig te blijven. Maar als je ex jou ook echt terug wilt, zal hij of zij echt wel accepteren wat je zegt.

– Doe eens iets leuks met je ex. Dit kan van alles zijn. Van een etentje in een restaurant tot een prachtige film in de bioscoop. Of ga met zijn tweeën picknicken in het park, dat is ook een erg goede mogelijkheid. Maar het hoeft natuurlijk geen geld te kosten.

Als je geen geld wilt uitgeven, zou je kunnen denken aan een wandelingetje of fietstochtje. Als jullie allebei van spelletjes houden, kunnen jullie een gezellig middagje spelletjes spelen. Alles kan, maar ga er niet onnodig veel moeite in steken, want als je ex ziet dat je moeite steekt in de relatie, zal hij of zij dat heus wel accepteren.

– Ga hulp zoeken en praten met familie, vrienden en kennissen. Zij kennen je ex natuurlijk ook heel goed dus hier kan je goede raad van krijgen. Ook op internet zijn er mensen die hetzelfde als jij hebben meegemaakt. Relatie redden na vreemdgaan, dat is niet onmogelijk, als je er maar voor gaat.

Lees ook nog deze artikelen: 

>>> relatieproblemen door vreemdgaan, enkele bewezen tips

>>> je ex terug na vreemdgaan, de beste tips

>>> je ex terugkrijgen na vreemdgaan mogelijk?

>>> ik wil mijn ex terug nadat ik ben vreemdgegaan

>>> mijn ex ging vreemd, oorzaken en oplossingen


ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl