• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je relatie terug – Ontdek hier wat je moet doen

Je relatie terug een kans geven. Is het verstandig?

Het is vaak één van de eerste dingen die je denkt wanneer een relatie is beëindigd: je wilt je relatie terug. Als een relatie eindigt heeft dat verschillende gevolgen voor je leven. We zullen in deze blog kort deze gevolgen bespreken, alsook hoe je om kunt gaan met het idee dat je je relatie terug wil winnen.

Gevolgen van een relatiebreuk

Het is een stil moment wanneer je wakker wordt en het eerste daglicht je ogen binnenkomt. Eerst is er even niets aan de hand en vervolgens besef je ineens in welke situatie je ook weer bent beland: je relatie is beëindigd. Vaak zijn vlak na een relatiebreuk mensen emotioneel in de war, verdrietig, boos en hebben ze weinig puf om hun dagelijkse patronen weer op te pikken. De emoties zijn natuurlijk afhankelijk van de manier waarop de relatie tot een einde is gekomen. Als er echt geen uitzicht meer was, dan zul je ondanks je verdriet weten dat het beter is zo.

Omgaan met een relatie die beëindigd is

Wanneer een relatie tot een einde is gekomen, is een tijdje erom rouwen alleen maar gezond. Wanneer je denkt dat je je relatie terug wil, is het verstandig eerst wat tijd er over heen te laten gaan om alles weer in perspectief en helder voor de geest te krijgen. Belangrijk is in het begin je te focussen op je eigen bezigheden en patronen. Vaak is dit erg lastig, maar een goede manier is klein beginnen. Je hoeft niet meteen te doen alsof er niets is gebeurd! Neem de tijd om over het eerste verdriet heen te komen. De keus is aan jezelf naar gelang hoe je je voelt, of je je wellicht een korte tijd ziek meldt van je werk.

Je Relatie Terug? De eerste stappen

Voorzichtig weer beginnen met het focussen op je eigen leven gaat het beste als je je voorneemt dat je dit ook echt wilt. Als het niet lukt, ga dan bij jezelf goed na of dit wellicht ligt aan dat je het misschien ook wel helemaal niet wilt. Je wilt je relatie terug en wilt niet stoppen met rouwen. Dit is in feite een redelijk doodlopende weg, waarin je wacht tot er iets gebeurt dat je uit je gevoelsmatige isolement zal halen. Wanneer je je voorneemt dat je ook echt weer wilt genieten van je eigen leven, zal dit een stuk makkelijker gaan.

Een verder perspectief

Wanneer er wat tijd is verstreken en je hebt je weer toegelegd op het leiden van je eigen leven, kan het zijn dat je nog altijd met het gevoel zit dat je je relatie terug wil winnen. Wanneer je dit voelt, kan het natuurlijk best zijn dat je ex-partner dit ook denkt. Het is echter verstandig in dit stadium niets bij de ander te willen forceren. Er zijn verschillende methodes die je kunnen helpen bij het terugwinnen van je geliefde, maar het aller belangrijkste is dat je eerst weer goed in je eigen vel komt te zitten. Een treurend en soppend iemand is voor niemand aantrekkelijk. Je kunt ook bij jezelf nagaan hoe jij er op zou reageren. Wanneer iemand anders uit medelijden je wellicht weer terug wil, is dat een ongelijk begin van een nieuwe situatie.

De mogelijkheden verkennen na een relatiebreuk

Heb je een eerlijk gevoel bij dat je je relatie terug wilt, stel dan voor jezelf vast wat je er dit keer anders in wilt. De kans is anders groot dat je in dezelfde valkuilen zult vallen. Wanneer de innerlijke rust is weergekeerd en je gaat werken aan het terugwinnen van je relatie, dan is eigenlijk de enige mogelijkheid dat je met je oude vlam een niéuwe relatie gaat beginnen. Dat dit mogelijk is, is inmiddels bewezen door mensen die met succes weer terug zijn bij hun oude geliefde.

Wil je meer weten hoe je je relatie weer terug kunt krijgen? Klik dan hier voor mijn gratis nr 1 geheim ex terugwinnen en ontvang tevens de gratis training per video

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG