Je Relatie Terugwinnen? 3 Fantastische Manieren!

Mocht je jezelf afvragen hoe je snel en betrouwbaar je relatie kunt terugwinnen dan bent je aan het goede adres. Wat wij jou niet kunnen meegeven is zekerheid dat het allemaal zou lukken want jullie relatie op stuk gegaan door een bepaalde reden. Die bepaalde reden kan voor jou niet zo erg zijn maar voor je ex misschien wel. Je weet nooit met 100% zekerheid dat je ex jou nog terugwilt maar je kan in een zekere hoek geduwd worden. Er bestaan enkele tips die je kunt volgen om tot een goed resultaat te komen.

Je relatie terugwinnen door te laten zien dat jij de perfecte bent

Aan de ene kant moet je jouw ex even gerust laten maar aan de andere kant mag je niet te lang wachten om terug naar je ex te gaan. Jouw ex zou na een bepaalde tijd kunnen gaan denken dat je gene interesse meer hebt en dan gaat je ex opzoek naar iemand anders. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je na een week even stilletjes contact zoekt. Uiteraard kan dit via social media of door een simpele, korte sms te versturen via de gsm. Dring niet aan, maar laat aan je ex zien dat je een gesprek met je ex wilt.

Kies een romantische locatie uit

Als je ex toehapt om samen met elkaar te gaan praten, moet je van de gelegenheid gebruik maken om deze keer iets te kiezen waar ze pal van achterover zal vallen. Ga nu niet zomaar ergens naar een restaurant maar kies voor iets romantischer. Je weet dat het je geld zal kosten deze keer om het hart terug te winnen, maar als je het echt wilt, dan moet het! Je kunt deze keer alle kanten opgaan bijvoorbeeld met een romantische afvaart met dinertje. Je zal zien je ex is er gek op!

Je relatie terugwinnen zo snel mogelijk

Als je van plan bent om je ex vanavond terug te winnen dan moet er gepraat worden. Doe dit rustig en wees niet te emotioneel. Als je ex praat, zwijg jij en omgekeerd ook, dat is de enige manier om respect te krijgen van je ex. Mocht je merken dat je ex volledig met je mee opgaat dan is er geen reden tot paniek. Is je ex na vandaag nog wat afstandelijk, dan moet je je ex tijd en rust geven en dan komt alles wel goed!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG