Je Relatie Verbreken En Dan Spijt Hebben…

Je grens is nu echt bereikt, je bent je partner zo spuug en spuug beu. Je maakt het uit! Op hoge poten haast je je naar zijn huis.Het uitmaken per telefoon geeft je niet genoeg voldoening. Je wilt zeker weten dat de woorden aankomen zoals je ze bedoelt hebt. Daarnaast wil je ook het gezicht zien van je toekomstige ex, wanneer jij je gal spuwt over de afgelopen tijd.

Dat lucht op, alles eruit gooien, gewoon echt alles wat je dwarszit. En nu is het uit! Zo, daar heb je in ieder geval geen last meer van. Zodra je thuis bent zet je keiharde powersongs op, die je gemoedstoestand alleen maar versterken. Wat is het heerlijk om de macht te hebben. Je doet nog een telefoonrondje met je beste vriendinnen, bevestiging is altijd lekker.

Spijt?

Na een paar dagen wordt het stil, akelig stil. Normaal zou je nu met hem samen een biosje pakken. Een stem in je hoofd spreekt je ernstig toe: ‘’ Je gaat nu toch niet opeens weer aan hem denken?’’

Om je gevoel te verdringen zet je nog wat powersongs op. Helaas werkt het ditmaal niet zo versterkend als op het moment dat je het uitmaakte. Je belt je vriendinnen om nogmaals te horen dat je een goede keus hebt gemaakt. Helaas neemt niemand op, ze zijn allemaal uit eten met het vriendje. Langzaam laat je spijtgevoelens meester van je maken. Heb je er eigenlijk wel goed aan gedaan?

Heb je nu daadwerkelijk spijt van het uitmaken van je relatie? Shit, misschien heb je wel te impulsief gereageerd. Iets teveel in het moment stelling genomen. Hoewel je zo zeker van je zaak was, is het nu duidelijk: Je wil hem terug!

Spijt omzetten naar acties

Zowel mannen als vrouwen, die zo eerlijk kunnen zijn over hun gevoel en durven te zeggen dat ze spijt hebben van het uitmaken van hun relatie, verdienen diep respect. Het is niet niks, onder ogen te zien dat je een fout hebt gemaakt.

Als je je herkent in dit verhaal kan je het beste open kaar spelen met je ex. Wees eerlijk over de gemoedstoestand in welke je verkeerde toen je het uitmaakte. Durf je gebreken toe te geven. Je kan niet verwachten dat je ex je terug neemt.

Het enige dat jij kan doen is je gevoel uitdrukken. Bel hem of haar op en vraag of de ander soms heel even tijd voor je kan maken. Probeer af te spreken en je gevoelens uit te drukken zodat jouw ex nu ook jouw gezicht kan zien, nu je door het stof gaat.

Dring je vooral niet op, daar is niemand bij gebaat. Eerlijkheid duurt het langst, maar geeft je uiteindelijk wel rust in je hoofd en in je hart. En hoe je ex ook zal reageren, er zijn genoeg mensen die het enorm waarderen dat jij eerlijk bent over je gevoel.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG