JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Je relatie verbreken en dan spijt hebben

Je grens is nu echt bereikt, je bent je partner zo spuug en spuug beu. Je maakt het uit! Op hoge poten haast je je naar zijn huis.Het uitmaken per telefoon geeft je niet genoeg voldoening. Je wilt zeker weten dat de woorden aankomen zoals je ze bedoelt hebt. Daarnaast wil je ook het gezicht zien van je toekomstige ex, wanneer jij je gal spuwt over de afgelopen tijd.

Dat lucht op, alles eruit gooien, gewoon echt alles wat je dwarszit. En nu is het uit! Zo, daar heb je in ieder geval geen last meer van. Zodra je thuis bent zet je keiharde powersongs op, die je gemoedstoestand alleen maar versterken. Wat is het heerlijk om de macht te hebben. Je doet nog een telefoonrondje met je beste vriendinnen, bevestiging is altijd lekker.

Spijt?

Na een paar dagen wordt het stil, akelig stil. Normaal zou je nu met hem samen een biosje pakken. Een stem in je hoofd spreekt je ernstig toe: ‘’ Je gaat nu toch niet opeens weer aan hem denken?’’

Om je gevoel te verdringen zet je nog wat powersongs op. Helaas werkt het ditmaal niet zo versterkend als op het moment dat je het uitmaakte. Je belt je vriendinnen om nogmaals te horen dat je een goede keus hebt gemaakt. Helaas neemt niemand op, ze zijn allemaal uit eten met het vriendje. Langzaam laat je spijtgevoelens meester van je maken. Heb je er eigenlijk wel goed aan gedaan?

Heb je nu daadwerkelijk spijt van het uitmaken van je relatie? Shit, misschien heb je wel te impulsief gereageerd. Iets teveel in het moment stelling genomen. Hoewel je zo zeker van je zaak was, is het nu duidelijk: Je wil hem terug!

Spijt omzetten naar acties

Zowel mannen als vrouwen, die zo eerlijk kunnen zijn over hun gevoel en durven te zeggen dat ze spijt hebben van het uitmaken van hun relatie, verdienen diep respect. Het is niet niks, onder ogen te zien dat je een fout hebt gemaakt.

Als je je herkent in dit verhaal kan je het beste open kaar spelen met je ex. Wees eerlijk over de gemoedstoestand in welke je verkeerde toen je het uitmaakte. Durf je gebreken toe te geven. Je kan niet verwachten dat je ex je terug neemt.

Het enige dat jij kan doen is je gevoel uitdrukken. Bel hem of haar op en vraag of de ander soms heel even tijd voor je kan maken. Probeer af te spreken en je gevoelens uit te drukken zodat jouw ex nu ook jouw gezicht kan zien, nu je door het stof gaat.

Dring je vooral niet op, daar is niemand bij gebaat. Eerlijkheid duurt het langst, maar geeft je uiteindelijk wel rust in je hoofd en in je hart. En hoe je ex ook zal reageren, er zijn genoeg mensen die het enorm waarderen dat jij eerlijk bent over je gevoel.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl