Je Relatie Verbroken Na 5 Jaar? Zoek Wat Afleiding!

Op een gegeven moment kan het dat je denkt dat jij en jouw partner nooit meer uit elkaar zullen gaan. Na een bepaalde periode is een relatie erg stabiel en denk je dat het altijd zo blijft. Helaas kan het ook zo zijn dat de relatie na een aantal jaar nog verbroken kan worden.

Deze klap kan hard zijn. Je bent nu een gewend dat jouw partner al een aantal jaar voor jou klaar staat en er altijd voor jou is. Het is dan ook erg raar als dit ineens niet meer zo is. Jouw ex partner heeft enorm veel van jouw leven meegemaakt, en ineens moet je het maar zonder diegene doen.

Enkele GOUDEN tips…

Bij jou is het nu zo dat de relatie na vijf jaar verbroken is. Een harde klap die je misschien niet aan zag komen. Misschien liep de relatie niet lekker of is er iets gebeurd tussen jullie. Jij hebt nu enorm veel pijn en je voelt je aan de kant gezet door jouw ex. Het is maar raar dat je het nu ineens zonder je partner moet doen.

Gelukkig is er nog een manier om ervoor te zorgen dat jullie weer bij elkaar komen. Je ex terugwinnen is zeker mogelijk en ook jij kan dit doen! Je hebt hiervoor alleen een aantal goede tips nodig.

De eerste stap is eigenlijk heel voor de hand liggend. Afleiding is het woord om ervoor te zorgen dat je je beter gaat voelen. Je moet iets anders doen dan met je ex bezig zijn. Dit kan van alles en nog wat zijn, en die keuze is geheel aan jou.

Focus je eens wat extra op je werk of zoek een nieuwe hobby om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk bezig bent, en zo min mogelijk aan je ex hoeft te denken.

Misschien heeft jouw ex intussen alweer contact gezocht met jou. Als dit niet het geval is, kan jij nu proberen om contact te zoeken. Wees niet te opdringerig. Als jouw ex nog niet reageert, is het nog te vroeg.

Ga ook niet meteen naar het huis van je ex. Op deze manier kan het zijn dat je ex hiervan schrikt. Je kunt beter een sms-je sturen of eens bellen om te kijken hoe je ex hierop reageert. Op deze manier kom je ook niet opdringerig over, zolang je het bij een telefoontje houdt.

Bel en sms dus niet te vaak. Je wilt niet overkomen als stalker, en bovendien is het voor jouw ex vervelend, maar je lijkt hierdoor ook erg wanhopig.

Er zijn nog veel meer tips die je kunt gebruiken om je ex weer voor jou te winnen. Ga hiervoor niet eindeloos zoeken op het internet. Hierbij is de kans groot dat je de verkeerde tips zult krijgen, en je hebt niet eindeloos veel kansen bij jouw ex.

Je kunt in dit geval beter kiezen voor het boek van Michelle vd Berghe. Zij is succesvol relatiecoach en kan ook jou helpen!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG