• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Relatie Is Verbroken? Tijd Heelt Alle Wonden…

Één ding is zeker. Tijd kan liefdesverdriet genezen! Voor jou voelt het misschien wel aan alsof je er nooit zal over geraken, maar naargelang de tijd verstrijkt komt dit uiteindelijk wel goed. Wanneer je diep in de put zit, kan het alleen nog maar beter gaan. Wanneer je in je leven verschillende serieuze relaties hebt gehad, kijk dan maar eens even terug op je eigen leven en besef dat je toch telkens opnieuw de brokken van je hart hebt geleend en bent verdergegaan.

Wanneer het voor jouw de eerste keer is dat je dit meemaakt, vertrouw dan de andere mensen uit je omgeving die je wellicht al zullen bevestigen dat het allemaal wel goed komt.

Een gebroken hart is heel pijnlijk daar is geen twijfel over. Maar telkens een hart gebroken wordt en daarna terug geneest, wordt het steeds sterker en sterker. En uiteindelijk kom je er steeds beter uit dan ervoor.

Je hebt lessen getrokken om niets te beginnen met hetzelfde type persoon, of om niet dezelfde vergissingen te begaan, en dat mensen niet perfect hoeven te zijn. Je hebt geleerd om terug plezier te hebben in je leven. En je zult ook leren hoe je terug een nieuwe liefde kan vinden- en meestal gebeurt dit wanneer je dit het minst verwacht.

De ervaring van relaties te hebben in ons leven is wat ons mensen maakt. Met elke persoon die we tegen komen of die we liefhebben, komt er een beetje wijsheid naar ons toe die we kunnen meenemen op het pad van ons leven. Elke relatie zal je veranderen en helpt jouw om te groeien! Een van de beste manieren om door te gaan met je leven na een misgelopen relatie, is denken aan de goede dingen die deze relatie in je leven heeft gebracht. Wat heb je er uit geleerd?

Doorgaan met je leven na een misgelopen relatie, is wellicht een van de moeilijkste dingen in het leven. Maar wanneer je zorg draagt voor jezelf, dan ben jij in staat om dit mogelijk te maken. Met trots! En met opgeheven hoofd!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG