Je ex terugwinnen moeilijk? 

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Je Relatiebreuk Herstellen Met Marjolein (auteursnaam Michelle) vd Berghe!

Je voelt je verdrietig en ziet niets in het leven nog rooskleurig in. Je wilt niets anders dan huilen en in bed blijven liggen hele dagen lang. Zo zal jij je voelen als je liefdesverdriet hebt en dit is heel normaal. Het is logisch dat je verdrietig bent van een breuk met iemand waar je zoveel van houdt.

Gelukkig kan je zelf actie ondernemen om je liefdesverdriet te laten verdwijnen. Ik ga jou namelijk helpen om je ex weer terug te winnen. Relatiebreuken herstellen is dus zeker mogelijk maar hiervoor moet je wel je best doen.

Relatiebreuken herstellen

Het is belangrijk om zeker van je zaak te zijn dat je je ex terug gaat winnen. Sta je er 100% achter en weet je zeker dat je ex de ware is? Dan moet je er zeker voor gaan. Als je er nog over twijfelt moet je er nog een tijdje over nadenken of je ex het dan wel waard is om voor te vechten.

Bekijk ook eens de voordelen van het vrijgezel zijn op dit moment. Je zult waarschijnlijk veel meer tijd hebben en die tijd kun je goed benutten door bijvoorbeeld achterstallig werk in te halen. Je hebt nu ook de tijd om nieuwe dingen uit te proberen zoals een cursus tekenen of een cursus naast je werk om wat bij te leren. Allerlei leuke manieren om afleiding te hebben en jezelf verder te ontwikkelen!

Als je even rust hebt gehad en je ook je ex met rust hebt gelaten is het tijd om actie te ondernemen. Je kunt je ex eens opbellen en kijken hoe je ex hierop reageert. Als je ex niet geïnteresseerd is is de kans groot dat het nog te vroeg was om contact te zoeken.

Ook kun je tijdens het bellen eens aanhoren hoe het met je ex gaat. Klinkt je ex vrolijk of verdrietig? Het is namelijk ook goed mogelijk dat je ex, net als jij, liefdesverdriet heeft.

Relatiebreuken herstellen doe je dus niet zomaar. Marjolein (auteursnaam Michelle) vd Berghe kan jou helpen om je ex weer voor jou te winnen. Je kunt op haar website www.liefdesverdriet.nl haar boek bestellen. Hierin staan haar ervaringen, tips en handelingen allemaal uitgelegd zodat jij hiermee meteen aan de slag komt om je ex weer terug te winnen. Wacht niet langer maar ga meteen aan de slag met dit goede boek!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Via via ben ik bij liefdesverdriet.nl gekomen. Ik was naar een of andere medium gegaan in eerste instantie voor witte en zwarte magie rituelen, om mijn relatie te herstellen. Daarna kwam ik bij Michelle uit. Gecombineerd heb ik de programma’s en hulp gevolgd van ze, wat er heeft geleidt dat een relatie die ik dacht dat die nooit meer goed kwam. Wel goed kwam.

  Michelle ik wil je nogmaals hartstikke bedanken. Je hebt mij enorm geholpen in het stukje relatie. :)! Dankjewel. Ook altijd voor je steun.

  1. Dank je we!, ja het was een lange weg he? maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Er was een tijd dat je er niet meer in geloofde maar ik spiegelde je steeds weer. Echter had ik je zelf nooit aangeraden om te gaan werken met magie. Dat is altijd een verkeerde insteek (en eigenlijk ook eng als je er goed over nadenkt). Een ex krijg je terug wanneer jij weet wat je waard bent, meer liefde voor jezelf hebt, meer zelfvertrouwen hebt etc. Daardoor ga je de juiste energie uitzenden en jij kunt aantrekken waar je naar verlangt. Dat gaat niet via manipulatie want uiteindelijk werkt het altijd tegen op de langere termijn.
   Ik wens jullie heel veel liefde toe en een mooie tijd samen!
   Liefs,
   Michelle

 2. hallo,helaas kan ik niet aanwezig zijn bij je bijeenkomst, wilde je even laten weten ,bedankt alvast en succes op 22 maart in Utrecht.

 3. het is alweer een tijdje terug dat het uit is met mijn ex, heb alles geprobeerd en niks hielp,en ben uiteindelijk maar ermee gestopt want hij gaf helemaal geen reaktie en ben bang dat het al te laat is, de reden weet ik, is niet dat hij niet meer van me houdt, het is meer zijn trots wat in de weg staat, want hij is weet niet hoe het is gekomen , hij is impotent wel niet helemaal maar vaak en had toen tegen hem gezegd dat wij het samen zullen oplossen wat voor redenen het ook mag zijn, hij werd boos en ontkende en zei toen dat ik niks weet van zijn lichaam, en misschien had ik het niet moeten zeggen, ik vind het heel erg voor hem en daarom wilde ik met hem erover hebben en in plaats daarvan verbreekt hij de relatie, hij blijft zijn standpunt vasthouden, echt koppig en verbreekt alle kontakten met mij.Ik had in het begint al gemerkt, en had direct al medelijden met hem, maar doe net of er niks aan de hand was maar na twee jaar kon ik toch niet laten om toch met hem erover te hebben en werd zo kwaad dat hij me door het hele huis sleurde en na die tijd verbreekt hij alle kontakten met mij.Ook had ik tegen hem gezegd dat sex niet alles is en dat ik bij je bent is omdat ik je aardig vindt en de rest is niet belangrijk maar daar wilt hij niks van horen.Daarom aarzelde ik om je boek te lezen want het is niet meer te redden wat ik heel erg jammer vind want ik heb hem mijn liefde willen geven zodat hij weer zin heeft in het leven en dat er iemand is die toch van hem houdt ondanks de gebreken,ook had ik tegen hem gezegd dat ik niet zoveel had gemerkt tijdens het vrijen alleen dat je soms een beetje gespannen bent en daarom wilde hij mij ook niet te vaak zien want dan moet hij met me naar bed vindt hij, ik had hem willen helpen moch het uit is tussen ons dan kan hij verder, maar mijn plan was nog niet voltooid of hij had het uitgemaakt , maar ik begrijp hem volkomen,ben ook niet boos maar wel verdrietig.Ik hou van hem dus begrijpt me niet verkeerd, dus niet uit medelijden of zo, maar hij weet niet dat sex voor mij helemaal niet alles is want ben zelf niet zo heet gebaggerd maar natuurlijk is het fijn als we samen sex hebben en met zijn gebreken was ik zelf tevreden, alleen vind het jammer voor hem, hij had iets gekocht toen een nep geslachtsdeel en ik vind het maar niks en moet erom lachen want was best tevreden wat wij samen hadden dus voor mij echt geen probleem.Moch je mijn mail leest hoor ik graag of er kansen van slagen om de band weer te herstellen want onze vriendschap is heel belangrijk voor mij, en weet zeker ook voor hem en het is die ene gebrek die hem tegenhoudt om verder te gaan en zolang hij zelf niet accepteert zal hij in de toekomst telkens weer last krijgen en zal de hele situatie steeds weer gaan herhalen, en nogmaals bedankt want mijn situatie is niet voor de handliggende probleem waar de meeste koppels hebben te kampen en bedankt liefst bianca.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG