Kan Het Nog Goed komen Met Mijn Ex?

Aan een relatie waarin beide partners stapelverliefd zijn, kleeft vaak een aura van eeuwigdurend geluk. De vonken van de passie springen ervan af, totdat een onverwacht conflict onderhuidse spanningen naar boven brengt. De bom barst en jullie relatie komt tot een eind. Toch ben je nog steeds verliefd, waardoor de vraag: kan het nog goed komen met mijn ex? door je hoofd blijft spoken.

Blijven hopen

Als je relatie op de klippen loopt, blijf je met een leeg gevoel achter. Wanhoop en eenzaamheid vullen je dag. Je had nooit gedacht dat liefdesverdriet je ooit zo zou kunnen overmannen. Maar nu lig je helemaal in de touwen en mis je je ex als nooit tevoren. Toch brandt er diep vanbinnen nog steeds een hevige liefde voor je ex.

“Kan ik mijn ex terugwinnen?” is een gedachte die je brein helemaal beheerst en je kan aan niks anders meer denken. Maar net omdat je hart nog steeds overloopt van positieve gevoelens voor je ex hoef je de moed nog niet op te geven. Want het is vooral in de liefde dat het spreekwoord: “Het is nooit te laat” vaak van toepassing is geweest en nog zal zijn.

Kan het nog goed komen met mijn ex? Tips

Een relatie die stukloopt brengt doorgaans een heleboel drama met zich mee. Dit komt vooral omdat emoties persoonlijk en diep zijn en elk uitgesproken woord daardoor vaak erger lijkt dan het is. Maar het is beter om verwijten niet te persoonlijk te nemen en je ego even te laten voor wat het is.

Want als je een goed lopende relatie wilt, dan hoor je sowieso water in de wijn te doen. Denk eens rustig na op welke vlakken je niet begripvol genoeg bent geweest, of aan de momenten waarop je je wil onnodig ver hebt doorgevoerd ten koste van een gezonde sfeer. In een relatie heeft elke medaille ook een keerzijde en ook je ex hoort dit zelfonderzoek te doen, wil je samen vooruitgang kunnen maken.

Is er van beide kanten voldoende wil om open en bloot de relatieproblemen op te lossen, dan ligt de weg open voor een verzoening. Logisch gevolg is dat het waakvlammetje van jullie liefde weer zal overgaan in een laaiend passioneel vuur.

Kan Het Nog Goed komen Met Mijn Ex? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties