Wat coaching/therapie hun heeft opgeleverd

Wat gesprekken met psychologen niet is gelukt, lukte met de hypnotherapie wél: rust en vrede in mezelf terugvinden en echt afrekenen met angsten uit het verleden.


Saskia

Ik heb met Marjolein (auteursnaam Michelle) (naar echte naam is overigens Marjolein als je dat nog niet weet ;-) diverse gesprekken en drie keer hypnotherapie gevolgd, met groot succes. Ik ben onder de indruk van haar deskundigheid, warmte, inzicht en begeleiding tijdens dit hele proces. Wat gesprekken met psychologen niet is gelukt, lukte met de hypnotherapie wél: rust en vrede in mezelf terugvinden en echt afrekenen met angsten uit het verleden. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen!
Deze review is tevens terug te lezen op bestetherapeut.nl
De reden waarom Marjolein jarenlang gedwongen werd de auteursnaam Marjolein (auteursnaam Michelle) te gebruiken vind je hier

Ik heb net dat zetje gekregen dat ik nodig had


Christelle

Leuk je te hebben ontmoet. En ontzettend dank voor het gesprek. Ik heb net dat zetje gekregen dat ik nodig had. Voel mij zekerder en zie in 1x allemaal mogelijkheden om hem gewoon te benaderen... gewoon zoals ik was en ben (maar dan zonder bak stress van vorig jaar)

En dat had ik nodig. En het sterkt mij dat je zei dat ik hem dingen gun. Dat klopt ook. Toen hij vertelde dat hij gelukkig was heb ik hem gezegd dat ik echt blij voor hem ben (tenslotte weet ik waar hij ‘stond’ toen ik hem leerde kennen en weet dat hij liefde en geluk nodig heeft)

En nu ga ik er voor. Ik hou gewoon nog van hem en ik wil die liefde niet zomaar afsluiten omdat mijn geloof en gevoel sterk zijn over hem en daarmee ons. En tenslotte heb ik nu al nee en dat kan een ja worden.

En dat heb jij mij vanochtend laten inzien.

Je bent een prettige coach!! Geniet van de zon en nogmaals dank voor het inzicht dat je mij gegeven hebt!

Dit is waarschijnlijk de beste investering die ik ooit in mezelf heb gedaan


Senna

Ik heb iets te snel mijn conclusies getrokken en ben daarna pas écht goed gaan lezen op je site en erachter gekomen dat dit eigenlijk is wat ik toch het liefste wilde. Daarom de overweging gemaakt en toch je programma aangeschaft. Inmiddels ook bijna het hele boek uit gelezen en ik ben je tot nu toe al zo enorm dankbaar! Het heeft me eigenlijk alle antwoorden gegeven op vragen over hem die tot nu toe dagelijks constant in mijn hoofd ronddwaalde zonder antwoorden. Niet wist wat ik verder moest met mijn leven. Wel dat ik moest gaan veranderen en van mijzelf moest gaan houden en mijn leven inrichten zodat ik zelf gelukkig ben, maar niet HOE. Ik had niet verwacht dat ik die handleiding OOK nog hierachter kon vinden, want dat is eigenlijk waar ik nu al zo lang constant naar op zoek was, in mijn hoofd, overdenk en overdenken, door tig zelfhulpgroepen te kopen en lezen, zelfhulp video’s van verschillende bekende coaches en toch kwam ik maar niet tot de “transformatie” waarvan ik wist dat ik die moest gaan doen maar niet HOE. Ook het vergeten van hem lukte me niet en wist dat dat wel de eerste stap was op weg naar die transformatie.

Door jouw geniale handleiding/cursus heb ik hoop en inzicht in het HOE en begrijp ik alles beter! En DIT was waar ik al die tijd naar op zoek was!

Ik heb al een aantal relaties gehad in mijn leven waarvan 1 samenwonend, maar nooit eerder zo een liefde voor iemand gevoeld en zo een goede connectie en band als met hem. Toen ik dát ervaarde, betekende plotseling alle voorgaande relaties niets meer voor me. Daarom betekent hij zo veel voor me. En ik voor hem, weet ik nu ook dankzij jouw inzichten om hem meer te begrijpen. Waardoor ik niet meer aan mezelf hoef te twijfelen.

Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt met jouw cursus, ik ben er pas 1 dag mee aan de slag maar het geeft me een enorme steun en hoop en ik ben je nu al eeuwig dankbaar! Ik zal zeker ook gebruik maken van de coachings mogelijkheden, maar voor nu wil ik er even zelf mee aan de slag en alles tot me door laten dringen en wilde ik dit graag met je delen, hoe dankbaar ik je ben. En mijn excuses aanbieden voor mijn voorgaande mail.

Dit is waarschijnlijk de beste investering die ik ooit in mezelf heb gedaan. Dankjewel.

Op miraculeuze wijze neemt mijn ex opeens contact met me op


Jessy

Ik heb mij ooit uit wanhoop en liefdesverdriet ingeschreven bij jou en even later jouw coachingprogramma aangeschaft. Nu is het geval dat ik door al die ellende, toen der tijd, leunde op destructief recht. Blind was ik. Gelukkig ben ik nu succesvol en heb ik een goede baan. Zelfs ben ik nu mijn eigen onderneming aan het opstarten, wat natuurlijk een groot succes gaat worden;).
Wat schets mijn verbazing.... op miraculeuze wijze neemt mijn ex een week geleden contact met mij op.

Ik loop de hele dag met mijn headset op naar jouw geweldige adviezen te luisteren


Greetje

Ik vind ‎het geweldig dat je het Ebook als audio versie hebt opgenomen. Ik loop de hele dag met mijn headset herhaaldelijk naar jouw geweldige adviezen te luisteren! Zelfs in de auto en op de fiets hihihi. Bij de magnetische 3 Z's is de middelste helemaal op mijn naam geschreven: dat zijn al mijn positieve eigenschappen waar ik veel waarde aan hecht! En enthousiast ben ik ook van mezelf, ik zie eigenlijk overal wel iets positiefs in. Mijn ex zegt wel eens dat ik eindeloos positief ben dat het op een gegeven moment verwarrend overkomt. En inderdaad door deze situatie is Z nr 3 volledig onder gesneeuwd geraakt....

EFT heeft eigenlijk weinig geholpen, dit in tegenstelling tot jouw hulp die mij in deze 2 dagen nog meer heeft gebracht dan dat in 3 maanden! Hahahahahaha wellicht kan je persoonlijke consulten gaan geven als happiness coach :-)

Het is niet HOPEN het is WETEN


Els

Ik luisterde maar gaf ook rustig aan wat ik wel en niet leuk vond. Hij stond te kijken hoe rustig ik was, hoe ik meer voor mezelf opkwam. Wat betreft de visualisaties die ik van je heb geleerd: je staat er van te kijken wat je zélf kan creëeren door deze technieken: ik visualiseerde me dat we in de tuin zaten samen, te praten met een glas wijn. Ik visualiseerde hoe we een gelukkige relatie hebben, die bestaat uit respect en begrip en heel veel liefde, en geloof me dat werkt. Als je angst hebt, straal je dat uit en mensen komen dan ook niet naar je toe, maar laat angst varen en je straalt. Het is niet HOPEN, het is WETEN, en dat is niet altijd makkelijk.

Ik wil je danken Marjolein (auteursnaam Michelle) voor alles wat ik van je heb geleerd. Dit was zo waardevol! normaal duurt het een paar maanden zo'n proces, maar in dit geval dus niet. Dankzij jou is alles in sneltreinvaart gegaan!
Dat het een lang verhaal is besef ik maar je mag de stukken er uit halen die jij waardevol vindt voor de zovele andere mensen die recht hebben op liefde.
Met heel veel liefs, licht en dankbaarheid.

Gooi het nog eens extra de wereld in...je tips en adviezen werken echt!


Cynthia

Ik heb goed nieuws ! Ik en mijn ex zijn namelijk terug samen :-) je coaching heeft mij echt geholpen!
ik wil u echt bedanken om me te steunen in de moeilijke periode en voor al u adviezen en tips !!!! gooi het nog eens extra de wereld in ... ze werken echt !!! :-)
geniet nog van je vakantie met je man je verdiend het inderdaad!!

Ik sta iedere dag op met de 4 sleutelsuccessen die je mij hebt geleerd


Ken

Ik wil je als eerst super bedanken voor je betrokkenheid! Ik heb nu al heel veel gehad aan je coaching, Ebook en filmpjes. Sterker nog, het doet me goed om te kijken, luisteren en leren. Ben op de goede weg mbt mijn eigen op de benodigde vlakken. Ik maak hele grote stappen, voor mezelf en elk ieder die het verdiend. Ik sta elke dag op met 4 sleutel successen die jij me hebt geleerd. Echt reuze bedankt!!

Het kindje krijgt naar alle verwachting een warm gezin


Mark

Ik heb een hoop gehad aan je tips. Ik wil je veel erg bedanken namens mij, de baby en mijn vriendin. We werken nog hard aan onze relatie en mijn vertrouwen moet terugkomen. Vertrouwen terug krijgen na de breuk gaat geleidelijk aan voor beiden. Zoals het er nu naar uitziet gaat alles goed komen al ben ik nog ietwat terughoudend erin. Dessalnietemin nogmaals heel erg bedankt! Het kindje krijgt naar alle verwachting een warm gezin! Mocht ik nog wat kleine vraagjes hebben zal ik die naar je mailen.

maar er is toch wel iets héél erg bijzonders gebeurd. En dat was zonder jouw hulp geheid niet gelukt.


Evelyne

Die paar weken zonder hem behoren sowieso tot de miserabelste van mijn hele leven, maar tevens heb ik een schat aan kennis opgedaan, en zoveel positieve dingen bijgeleerd dat ik er zowaar zelfs met genoegen op terugblik. Jouw E-book monterde me op in mijn zwartste momenten, sleepte me er doorheen, gaf me moed. Ik heb enorm veel geleerd. En wat meer is: ik heb het ‘geabsorbeerd’. Het is deel van mij geworden. De ‘knop is om’. Ik hoef er niet eens moeite voor te doen. Mijn ‘systeem’ heeft het begrepen.

Ik moet toegeven: in het begin stond ik best sceptisch tegenover het aanschaffen van het E-book. Het laatste wat ik in mijn situatie kon gebruiken, was een niet-onaardige som neertellen voor een boek dat misschien te zweverig of te weinig concreet zou zijn of misschien zelfs compleet nutteloos zou blijken. Jouw gratis video’s én de 30-dagen-niet-tevreden-geld-terug garantie trokken me uiteindelijk over de streep. Maar ik kan je zeggen: het zijn de best besteedde euro’s ooit! Terwijl ik bij jou hulp zocht om een aankomende breuk te verwerken, heb je me eigenlijk geholpen om de breuk af te wenden. Meer zelfs: ik ga je E-boek ‘De perfecte klik’ ook aanschaffen. Want ik ben nog niet klaar. Ik wil verder met mezelf en mijn relatie aan de slag gaan. Dat heb ik mijn vriend overigens ook beloofd. Ik heb het gevoel dat ik nu alle tools in handen heb om met deze man mijn leven verder te zetten en een supergoeie relatie uit te bouwen.

En dan te bedenken dat deze relatie enkele weken terug compleet aan scherven lag. Een mirakel is misschien een groot woord, maar er is toch wel iets héél erg bijzonders gebeurd. En dat was zonder jouw hulp geheid niet gelukt. Marjolein (auteursnaam Michelle), ik had geen mooier ‘happy end’ kunnen bedenken.

Uit de grond van m’n hart: duizend maal bedankt!!

Wil jij ook je ervaringen met mij delen? Stuur je verhaal naar [email protected]

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG