JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Liefdesverdriet en eenzaamheid. Je moet jezelf opnieuw uitvinden.

Als je je net verlaten voelt door je liefste. Dat is de meest absolute eenzaamheid die een mens hebben kan. Want die ander, van wie jij houdt, met wie jij warme zielsovereenkomst ervaart, die heeft jou verlaten.

En daar zit je. Alleen.

En je denkt: liefdesverdriet en eenzaamheid… erger kan niet. Het verlies van honderd vrienden lijkt er niets bij. Die ander, dat ben jijzelf. Je vereenzelvigt je met haar of hem, volkomen.

Je bent alleen en de uren gaan traag. Je huilt. Je ligt. Je belt radeloos anderen, maar je komt er niet uit. De ene, de ware antwoordt immers niet meer. 

Je gevoel van totale isolatie van de buitenwereld is een emotie, jouw conclusie op een ervaring, geen daadwerkelijke situatie. De aanleiding voor deze eenzaamheid was de verandering in je levenssituatie die je (nog) niet accepteren wil.

Je bent niet alleen.

Je geliefde heeft je verlaten, dat betekent echter niet dat je alleen bent. Jij ervaart dat op dit moment zo. Je voelt je in een sociaal isolement door de ontstane situatie. Je levenspatroon is verstoord. Je voelt je gekwetst en denkt dat niemand je begrijpt. Zolang je inderdaad zo blijft denken en nieuwe contacten als bedreigend blijft ervaren zal je je ook alleen blijven voelen. Ontwijk het dagelijkse leven niet. Aan het gevoel van leegte en machteloosheid komt een einde zodra je om je heen begint te kijken en je vrienden weer ziet staan. Zij zijn belangrijk, zij zijn er nog.

Vrienden, of soms een wildvreemde die de details van je liefdesverdriet niet kent, kunnen soms een duidelijker beeld schetsen dan jijzelf op dit moment. Ze houden je als het ware een spiegel voor en confronteren je met jezelf. Stort je hart uit bij hen, luister naar wat je zelf zegt en hoor hun aan over wat zij over jouw probleem te zeggen hebben.

Standaard oplossingen zijn er niet.

Liefdesverdriet, eenzaamheid, het gevoel dat je totale wereld is ingestort. Geloof het of niet, de aanpak van het probleem ligt bij jezelf.

Allereerste noodzaak is het erkennen van de situatie. Zolang je de relatiebreuk niet accepteert kan je ook geen nieuwe start maken. Hoe je dit oplost is een persoonlijke aangelegenheid.

Praten met vrienden kan goed helpen. Wil je het zelf oplossen? Er is een goed ebook te koop hoe je liefdesverdriet kan verwerken en uit het psychische gat moet komen waarin je zit. Dit boek bevat goede adviezen om je woede en verdriet te verwerken en verstrekken je daarnaast bruikbare informatie over de relaties tussen liefdespartners in het algemeen.

Ik kan je zelf ook helpen met 3 online sessies hypnotherapie zit je zo weer goed in je vel en treur je niet langer meer om je ex.

Is het echt over?

Wedden dat deze vraag door je hoofd spookt? Laat je verbroken relatie de revue eens passeren.

Stel jezelf de vraag: waar ging het fout? Is op die vraag geen duidelijk antwoord te geven en wilde je ex ‘een beetje ruimte’? Geef haar/hem die ruimte. Heb je het idee dat het niet ‘over’ is?

Laat na een maand eens iets van je horen en kijk hoe de eerste reactie is.

De emotionele stormen zijn geluwd en misschien mist je ex jou wel net zo als jij hem/haar?

Ook over dit onderwerp zijn door ‘ervaren’ mensen interessante boeken geschreven. Mensen zoals jij die ook aan de lijve ondervonden hebben hoe liefdesverdriet je tot de gekste dingen dwingt (zoals stalken) of tot in de diepste depressies sleurt. Laat het zo ver niet met je komen. Wees sterk, overwin je liefdesverdriet en eenzaamheid of je depressieve gedachtes en probeer jezelf opnieuw uit te vinden. Je kan het!

46 cliënten kwamen binnen 6 weken (na 3 online therapie sessies) af van:

  • Liefdesverdriet
  • Bindingsangst/Verlatingsangst
  • Codependent gedrag
  • Obsessief gedrag
  • Schuldgevoelens
  • en nog veel meer...

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl