Liefdesverdriet En Je Ex Vergeten? Ontdek Hier Hoe!

Het lijkt wel alsof je alleen nog maar verliefde stelletjes ziet. Overal waar je kijkt zie je stellen die hand in hand lopen of elkaar een kus geven. Dit zorgt er alleen maar voor dat jij extra last krijgt van jouw liefdesverdriet.

Helaas is er geen enkel medicijn dat jou kan helpen om er vanaf te komen. Toch zijn er wel een aantal goede tips die de pijn kunnen verminderen. Liefdesverdriet kost tijd en je moet hiervoor geduld hebben. Om zo snel mogelijk van het verdriet af te komen, kan je er ook voor kiezen om je ex weer terug te winnen. Je ex vergeten hoeft dus helemaal niet!

Liefdesverdriet en je ex vergeten

Je ex vergeten hoeft niet langer als jij van plan bent om je ex weer voor jou te winnen. Het is ten eerste belangrijk om alles op te ruimen dat met jouw ex te maken heeft. Haal de foto’s van je nachtkastje en leg de kleding en andere spullen van je ex op een plek waar je nooit komt.

Op deze manier zal je thuis in ieder geval zo min mogelijk aan je ex herinnert worden. Het is het beste om ook niet op de plekken te komen waar jullie samen op date zijn geweest. Dit zorgt er namelijk allemaal voor dat de gevoelens terugkomen, en jij zal er extra verdrietig van worden.

Bespaar jezelf het verdriet en vermijd deze plekken de eerstkomende tijd.

Het is het beste om de eerste tijd geen contact te hebben met je ex. In de tussentijd moet je daarom wel dingen te doen hebben. Zorg goed voor jouw lichaam en doe zoveel mogelijk dingen die jou vrolijk maken.

Ga bijvoorbeeld meer sporten om jezelf gezond te houden, en ga vervolgens een avondje uit met vrienden. Door deze beide dingen zal je je al een stuk beter voelen. Tijdens het sporten maken de hersenen een stofje aan waardoor je je gelukkiger voelt.

Perfect voor als je liefdesverdriet hebt, en daarnaast ben je ook nog eens erg gezond bezig!

Hoe sneller je na de breuk contact hebt met je ex, hoe groter de kans dat dit zal uitlopen op ruzies en jouw kans is dan verspild.

Neem je tijd, je ex gaat er niet binnen een maand alweer vandoor met een ander.

Bovendien moet jouw ex er, net als jij, aan wennen dat je ex nu geen partner heeft. Het kost tijd om verdriet te verwerken, en de tijd moet je dan ook nemen!

Omdat er enorm veel mensen zijn die het terugwinnen van hun ex op de foute manier aanpakken, is hulp altijd handig.

Deze hulp kan je krijgen van Michelle vd Berghe. Zij is succesvol relatiecoach en kan jij overal mee helpen als het gaat om relatiebreuken en relaties in het algemeen. Door haar goede tips is de kans dat jij je ex weer terug krijgt vele malen groter.

Als jij haar coaching programma nu in huis haalt, zit jij binnenkort weer gelukkig met je ex samen op de bank!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG