Liefdesverdriet… Help! 5 Concrete Tips!

Als je liefdesverdriet hebt, kun je je ontzettend alleen en hulpeloos voelen. In deze blog kun je tips lezen hoe je hier het beste mee om kunt gaan en hoe je je weer wat beter kunt voelen. Ik heb liefdesverdriet, help zul je misschien denken. Maar na het lezen van onderstaande tips weet je hopelijk hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Liefdesverdriet, help wat nu

Je kunt niet bepalen wat je overkomt, maar wel hoe je hiermee omgaat. Houd deze zin in gedachten als je weer eens wilt verdrinken in zelfmedelijden. Natuurlijk is het niet erg om jezelf zielig te vinden als je lijdt aan liefdesverdriet. Ook dit een onderdeel van het proces waar je doorheen zult worden. Maar verdrietig zijn of erin blijven hangen, zijn twee verschillende dingen. Neem en houd het heft dus in eigen hand. Jij bent degene die ermee moet dealen, die ermee om moet leren gaan. Doe dat dan ook!

Dat je het zelf moet doen, wil niet zeggen dat alles dan ook maar alleen moet doen. Juist niet eigenlijk, maar gebruik van je vrienden en familie die je ongetwijfeld juist graag willen helpen en bijstaan.

Als je last hebt van liefdesverdriet kun je je misschien ook onzeker voelen over jezelf. Wat helpt er dan beter dan in het gezelschap te zijn van mensen die dichtbij je staan en van je houden. Die jou kunnen vertellen wat er zo geweldig aan jou is als je dat zelf even niet meer weet. Die samen met jou kunnen huilen als je je verdrietig voelt, maar ook weer samen met je lachen als je dat kunt.

Concrete tips

Omdat ieder mens natuurlijk verschillend is en anders met zaken omgaat, zullen niet alle tips voor iedereen werken. Haal daarom de tips eruit die voor jou kunnen helpen.

  1. Verwen jezelf, bijvoorbeeld met een heerlijk bad, een maskertje en daarna een goede film op de bank.
  2. Maak gebruik van je sociale netwerk en ga lekker op stap of andere gezellige dingen doen met je familie en vrienden.
  3. Maak een lijstje met voordelen van dat je weer vrijgezel bent.
  4. Zorg dat je je ex niet continu tegenkomt, anders zal het moeilijk worden om het goed en helemaal af te sluiten.
  5. Blijf niet hangen in het verleden, maar kijk naar de toekomst.

Ik wil mijn ex terug!

Mochten al deze tips niet helpen en krijg je je ex maar niets uit je hoofd? Dan moet je voor jezelf heel goed nagaan wat je wilt. En mocht jij tot de conclusie komen dat je je ex terug wilt, is het natuurlijk belangrijk dat hij of zij dit ook wil. En als dit. Oog niet zo is, zul jij ervoor moeten zorgen dat dat verandert. Dit zal niet makkelijk zijn en je moet je daarom goed afvragen of het echt je ex is die je terug wilt of dat je niet alleen wilt zijn. Anders doe je misschien veel moeite voor niets.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG