• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Liefdesverdriet? Hier Dé Oplossing Voor Jouw Verdriet!

Helaas kennen veel mensen het gevoel van liefdesverdriet. Je voelt je alleen en je kunt je van liefdesverdriet zelfs zeer ellendig voelen. Liefdesverdriet is nooit een leuk gevoel maar gelukkig is hier iets aan te doen.

Je moet niet in de put blijven zitten omdat de relatie met jouw grote liefde nu voorbij is. Het ligt helemaal aan jou zelf hoe je dit wilt gaan doen. Blijf je treuren om de verbroken relatie, of is het tijd om actie te ondernemen? In dit artikel ga ik jou de beste tips geven om je ex weer terug te krijgen zodat jullie weer een stel worden!

Liefdesverdriet

Een van de belangrijkste tips bij liefdesverdriet is om afleiding te zoeken. Spreek iets af met vrienden of ga sporten. Bij het sporten komt er een stofje vrij waardoor je je gelukkig voelt en je hebt op deze manier afleiding. Ook met vrienden kun je ervoor kiezen om niet te praten over de breuk tussen jou en je ex. Wil je dit wel, vraag dan wat je vrienden vonden van de relatie tussen jou en je ex. Je vrienden hebben hier uiteraard een andere blik op dan jij en dat kan ook in jouw voordeel werken. Als zij zeggen dat je ervoor moet gaan, doe dit dan!

Laat je ex de eerste paar weken met rust. Een stalker zijn is totaal niet aantrekkelijk en je ex zal jou alleen maar vervelend en irritant vinden. Daarnaast komt het erg wanhopig over als je constant belt naar je ex. Geef je ex wat tijd om na te denken over de situatie. Zo kan ook jij nadenken over wat er gebeurd is.

Neem zelf ook afstand van je ex. Ga niet constant je ex bespieden op de social media zoals Facebook of Twitter. Zo raak je nooit afgeleid van je ex en zul je je alleen maar slechter gaan voelen. Een absolute afrader dus!

Michelle vd Berghe is een succesvolle relatiecoach die een boek heeft geschreven over mensen met liefdesverdriet. Zij helpt mensen om weer gelukkig te worden met hun ex. Dat kan ook via persoonlijke coaching

Van Michelle zul je dan ook vele en goede tips krijgen om je ex weer terug te winnen. Zij legt alle handelingen uit die je uit kunt voeren om jouw ex weer terug te krijgen. Al vele mensen gingen je voor en inmiddels zijn er al honderden koppels weer bij elkaar dankzij haar goede tips. Deze tips kun je terugvinden in boeken, coachingprogramma’s en zoveel meer uit haar liefdesverdrietacademie.

==> KLIK HIER OM EEN KIJKJE TE NEMEN IN HAAR LIEFDESVERDRIETACADEMIE.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG