Liefdesverdriet In Contact Met Je Ex

Hoe Hou Je Contact Met Je Ex Met Hartverscheurend Liefdesverdriet ?

Het is uit! Je geliefde heeft een eind gemaakt aan jullie relatie! En nu voel je je eenzaam, verdrietig, en totaal uit het lood geslagen. Wat is er gebeurd? Hield hij dan helemaal niet van je? Was het allemaal een leugen? Je wilt het liefst de hele dag onder een deken liggen, met een grote doos tissues naast je, en je wilt niet getroost worden. Je liefdesverdriet voelt diep en loodzwaar, en je ego heeft een flinke deuk opgelopen! En nu ben je alleen. Al je plannen vallen in duigen!

Vaak voel je het wel aankomen. Ondanks dat het je op het moment suprême als een mokerslag treft! De telefoontjes werden minder, hij of zij keek niet meer op dezelfde manier naar je, en in de seks ontbrak de passie, die er voorheen altijd wel was. Maar je wilde het niet zien, je stak je kop in het zand. Je liefje had gewoon wat meer tijd voor zichzelf nodig… Toch? Tot dat beruchte zinnetje: ‘Ik moet met je praten’..

Contact Met Je Ex Is Moeilijk Met Een Gebroken Hart Door Liefdesverdriet

Liefdesverdriet is een vreemd iets, dat je overkomt. Maar tegelijk is het zo herkenbaar! Iedereen heeft wel eens een gebroken hart gehad. In de meeste gevallen ga je van ongeloof en ontkenning naar boosheid en verdriet. En daarna, als het goed gaat, naar acceptatie. Hem of haar loslaten.. Of… is er toch nog hoop? Je wilt je liefste niet loslaten…

Als je bijna niet kunt slapen door je liefdesverdriet, en alleen maar denkt aan het feit dat je niet zonder je grote liefde kunt, dan moet je naar je hart luisteren. En actie ondernemen om weer contact met je ex te krijgen. Is je relatie nog te redden? Het klinkt misschien ongelofelijk, maar dat is zeker mogelijk! Want er zijn beproefde manieren waarop je de breuk in de meeste gevallen weer kunt helen, en waarop je hem of haar weer terug kunt winnen. 

Kun Je Over Je Liefdesverdriet Heenkomen Als Je Contact Met Je Ex Blijft Houden ?

Je moet goed nadenken over je strategie om weer contact met je ex te krijgen. Waarom heeft hij de relatie beëindigd? Als je dat eigenlijk wel weet, kun je eraan gaan werken om hem terug te winnen, en het contact met je ex te herstellen. Niet met zielig doen, of door hem een schuldgevoel te geven of om te kopen. Dat is niet de manier! Maar er zijn manieren die wél werken. Waardoor hij je gaat missen, en waardoor hij maar al te graag weer met je verder gaat… Dat is toch wat je wilt?

Maar dan moet je niet bij de pakken neer gaan zitten, maar actie ondernemen. En liefst zo snel mogelijk! Want uit cijfers blijkt dat de kans om je relatie weer nieuw leven in te blazen het grootst is, als je niet te lang wacht. Want hoe langer hij of zij alleen is, hoe groter de kans dat hij op zoek gaat naar een nieuwe liefde. Dat moet je zien te voorkomen. Jouw ex hoort bij jou, en niet in de armen van een ander…

Maar het is wel belangrijk dat je een beslissing neemt of je er voor wilt gaan om je ex terug te krijgen. Bedenk dat het je veel energie zal gaan kosten en dat je af en toe dingen moet doen die je wellicht heel moeilijk zal vinden. Dus neem een besluit of je al dan niet het contact met je ex wilt verbreken en je zo snel mogelijk over je liefdesverdriet heen komt, of hou contact met je ex aan en volg de stappen zoals in mijn stappenplan.

Je zal er dan wel iets langer over doen om over je liefdesverdriet heen te komen omdat het contact met je ex blijf voortbestaan en je ex misschien wel dingen gaat zeggen die je pijn zullen doen. Maar volg je mijn stappenplan dan zal het je zeker gaan lukken om je ex terug te krijgen !

Hoe Je Het Contact Met Je Ex Kunt Herstellen En Je Zo Snel Mogelijk Over Je Liefdesverdriet Heen Komt

Voorkom de valkuilen van liefdesverdriet, die je geliefde alleen nog verder van je verwijderen. Immers door de chaos van emoties riskeer je dat je veel fouten maakt. Kies daarom voor deze fantastische methode waarbij jij je gaat focussen op het positieve in je leven, en het zal je lukken  je relatie weer te herstellen! Bedenk alvast maar wat je gaat doen als je weer samen bent. Een romantische avond samen, of een hele nacht opwindende seks? Of.. nog beter…allebei!

Kom dan nu in actie. Lees er alles over hoe deze fantastische manier als een wondermiddel zal werken in het nieuwe contact met je ex! Hij of zij zal weer naar jou verlangen. En nu voorgoed!

Dit artikel getiteld ‘liefdesverdriet in contact me je ex’ is geschreven en gepubliceerd door Michelle Van Den Berghe

Liefdesverdriet In Contact Met Je Ex by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties