JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Liefdesverdriet info - de oplossingen en advies die je nodig hebt

Je bent op zoek naar liefdesverdriet info omdat je zoekt naar oplossingen en advies?

Je wilt het liever niet, maar het hoort helaas bij het leven, het rouwproces dat hoort bij liefdesverdriet. Net zoals liefde bij het leven hoort. Je kunt het zien aankomen maar het kan je ook zomaar overvallen. Maar hoe dan ook, liefdesverdriet is niet iets wat je moet onderschatten.

Als je wilt weten hoe je er het beste mee om kunt gaan, kun je dus maar beter over liefdesverdriet info inwinnen. Het kan fijn zijn om verhalen te lezen van lotgenoten en hoe zij hiermee omgaan of om zijn gegaan. Of om juist de theorie achter liefdesverdriet verder uit te diepen om zo een beter inzicht te krijgen in wat het nu eigenlijk is en wat het voor jou betekent. Er zijn verschillende bronnen die je aan kunt boren om informatie op te zoeken over dit onderwerp.

Liefdesverdriet info met als doel verder te komen

Tegenwoordig kun je eigenlijk alles wel vinden op het internet. Via diverse zoekmachines en de juiste zoektermen kom je op sites terecht die voor jou relevant kunnen zijn. Maar juist omdat er op het internet zoveel liefdesverdriet info te vinden is, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Derhalve hebben we Liefdesverdriet.nl opgericht om je de beste informatie te geven, ook met als doel omdat er teveel informatie op je af komt. In de categorie 'Liefdesverdriet' zul je artikelen vinden die je kunnen helpen om je verdriet te verwerken.

Natuurlijk kun je ook het Ebook "Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen" lezen, speciaal geschreven voor mensen zoals jij die aan de hand van een stappenplan beter met hun emoties leren omgaan.

De oefeningen in het boek bieden een duidelijke handreiking om mentaal te veranderen.

Er zijn natuurlijk ook  nog veel andere boeken geschreven over dit onderwerp en ook in diverse tijdschriften wordt hier geregeld aandacht aan besteed. Wel boek of tijdschrift het beste bij je past, hangt af van jouw specifieke situatie en jou als persoon.

Liefdesverdriet Boek

Vind het je fijn om heel uitgebreid erover te lezen of krijg je de informatie liever beknopt en overzichtelijk aangeboden?

Dan is 'Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen' sowieso een aanrader. Ik geef je daarbij ook nog een uur begeleiding per email en zal je motiveren en advies geven wat je kunt doen om je beter te voelen. Daarnaast zul je je steeds sterker voelen. Loslaten is immers een proces. Je kunt niet van de ene op de andere dag van je liefdesverdriet af zijn.

Het beste advies om liefdesverdriet te verwerken

>>> we hebben ook een speciaal artikel geschreven over liefdesverdriet verwerken die je hier kunt lezen

Bedenk dat de één juist veel afleiding nodig heeft en zal zoeken naar activiteiten om bezig te blijven. Voor de ander werkt het beter om even rust te nemen en tot zichzelf te komen. Wat je ook doet en wat voor jou ook het beste werkt, neem vooral je tijd. Overhaast niets en wil ook niet te snel te veel. Sommige dingen kun je niet overhaasten of forceren dus ga daar ook je energie niet aan verspillen. Die energie zul je hard nodig hebben om met dit verdriet om te gaan.

Wat als liefdesverdriet niet overgaat?

Maar wat als liefdesverdriet info die je hebt gevonden je toch niet kan helpen? Als alles wat je probeert je niet helpt om van je liefdesverdriet af te komen? Als je liefdesverdriet niet minder maar juist alleen maar erger wordt? Dan is het misschien toch verstandig om een psycholoog te benaderen. Zeker als je blijft hangen in je verdriet.

Het feit dat je zo moeilijk je liefdesverdriet kunt loslaten heeft een oorzaak. Ga op zoek naar die oorzaak!

Richt je energie ergens anders op en wees vooral lichamelijk actief.

Je liefdesverdriet wordt uiteraard veroorzaakt door de breuk met je ex, maar de één kan beter loslaten dan de ander. Je zult ongetwijfeld een probleem hebben met emotionele afhankelijkheid, dus dan zul je daar wat aan moeten gaan doen. Allereerst zul je ook de oorzaak van de breuk helder moeten krijgen en daarna moeten onderzoeken wat je daaraan kunt doen.

Hopelijk wordt je liefdesverdriet dan omgebogen naar een doorstart van jullie relatie. Om je kansen aanzienlijk te vergroten om je ex terug te winnen kun je het beste het "Van Breuk Tot Doorbraak" coachingprogramma volgen, waarbij ik je eveneens persoonlijke begeleiding bij zal geven.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl