Liefdesverdriet Overwinnen En Je Ex Terugkrijgen!

Vele mensen kennen helaas liefdesverdriet. Je voelt je alleen en hebt nergens meer zin in. De dagen gaan langzaam voorbij en het enige waar je aan kunt denken is je ex. Gelukkig heb ik in dit artikel een paar tips waarmee jij ervoor kunt zorgen dat je ex en jij weer samen komen. Veel mensen pakken het namelijk op de verkeerde manier aan als ze hun ex terug willen en zullen hun ex hierdoor dus niet terugkrijgen. Jij staat op het punt om te leren hoe je het wél goed kunt doen!

Liefdesverdriet overwinnen

Geen zin meer in liefdesverdriet? Zoek afleiding door af te spreken met vrienden, leuke uitjes te doen of door te gaan sporten. Het is namelijk slim om je ex een tijdje met rust te laten. Zo kunnen jullie beide nadenken over de situatie en heb jij ook nog eens de tijd om te denken aan hoe je het gaat aanpakken. Zoek een tijdje dus geen contact met je ex. Zo zorg je er ook voor dat je niet overkomt als stalker. Dit is namelijk totaal niet aantrekkelijk voor je ex, en dus niet bevorderend voor jullie relatie.

Na een tijdje kun je weer contact proberen te leggen met je ex. Ga bijvoorbeeld eens wat drinken met vrienden en je ex. Zo is er geen druk op jullie beide maar kun je toch met elkaar praten. Praat dan niet meteen over de breuk of jullie andere problemen, maar hou het onderwerp luchtig.

Praat bijvoorbeeld over het werk of school. Laat je daarbij wel van je beste kant zien. Je ex is tenslotte een keer verliefd op je geworden, en dat kan nu weer gebeuren. Als je zielig en verdrietig gaat doen tegen je ex zal dit je ex niet aantrekken. Door vrolijk en lief te zijn voor je ex kunnen jullie uiteindelijk weer samen komen.

Michelle vd Berghe is relatiecoach en heeft een boek geschreven waarbij je je ex gemakkelijk terug kunt krijgen. Dit boek heet “Win Hem/Haar Terug” en je kunt het bestellen door een kijkje te nemen in ons liefdesverdrietacademie.

Hierin worden alle handelingen uitgelegd en zul je daarbij vele tips krijgen om uiteindelijk weer gelukkig te worden met je ex. Niet alleen dit staat in het boek, maar ook hoe je uiteindelijk je relatie staande kunt houden als jullie weer bij elkaar zijn. Dit boek heeft vele goede reviews van mensen die ook last hadden van liefdesverdriet, maar op dit moment weer gelukkig samen zijn met hun ex.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG