Ontvang het gratis rapport +

"In 11 Stappen Terug Bij Je Ex"

videolessen direct in je inbox

liefdesverdriet overwinnen

Liefdesverdriet overwinnen? Een breuk verwerken als je uit elkaar bent gegaan is niet gemakkelijk. Eigenlijk moet je als het ware afkicken omdat je met een leeg gevoel in je hart blijft zitten. Je kan het jezelf gemakkelijk maken en dat is door veel op te trekken met vrienden en veel te lachen. Uiteraard kun je het jezelf ook moeilijk maken en dat is door te treuren en alleen te blijven op je appartement. Natuurlijk kies je voor de gemakkelijkere manier en ga je veel uit en voor je het weet, ligt binnenkort de wereld weer aan je voeten. Ga met liefdesverdriet niet alleen om en zoek steun en troost bij je vrienden die je door dik en dun steunen.

Liefdesverdriet overwinnen door alleen maar te lachen

Als je pas uit elkaar bent gegaan, is het misschien een idee om weg te gaan van thuis. Thuis hangen alleen maar de negatieve dingen waarvan je beïnvloed zou kunnen worden. Je ziet nog de foto’s hangen en je wordt constant herinnerd aan je ex.

Ga weg van thuis en ga met uit met vrienden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om met jou vrienden een paar dagen weg te gaan. Door even weg te zijn vergeet je alles rondom je. Dat is alleen maar goed want als je dan terug bent kan je met ene schone lei beginnen.

Liefdesverdriet overwinnen door te schrijven

Het gebeurt wel eens vaker dat mensen al hun gevoelens gaan opschrijven om hun hoofd helemaal leeg te maken. Dit is geen schande maar dit is juist goed. Door alles op te schrijven ga je het hoofd leeg schrijven. Dat wil niet zeggen dat je alles gaat vergeten maar toch een deel. Behalve de mooie herinneringen ga je blijven koesteren.

Wees nooit verlegen om te zeggen dat je veel dingen hebt opgeschreven over wat je allemaal hebt meegemaakt met je ex, want er zijn veel mensen die zullen geïnteresseerd zijn. Houd dan wel in het achterhoofd dat je niet al te vuile dingen moet opschrijven, wat er ook gebeurd is.

Blijf jezelf!

Als je in de fase van liefdesverdriet zit kun je het beste een paar dingen doen. As je weet dat je ex misschien niet meer terugkomt, leg je het beste je strijdbijl neer want als ze niet terug wil komen, kun je haar uiteraard niet dwingen. Mocht je liefdesverdriet ervaren in een hoge graad blijf dan vast en zeker van de alcohol af. Als je gaat drinken voor je liefdesverdriet te verlagen ben je laag en mensen zullen dan achter je rug gaan roddelen. Je wordt als een zwakkeling bezien die niet van de drank kan afblijven.

Ook blijf je best op je werk zo professioneel mogelijk, het zou geen zicht zijn als je midden in een belangrijke vergadering plots begint te wenen omdat je aan iets leuk dacht wat je ooit met je ex deed. Zet het over je en begin een nieuwe fase van je leven. Zorg dat je iedereen weer aan je voeten hebt liggen want je kunt het.

Je liefdesverdriet overwinnen kan lang duren

Liefdesverdriet overwinnen kan een proces zijn dat jaren kan aanslepen. Mocht je een keer over je ex beginnen, haal dan niet direct alle negatieve dingen boven maar probeer ook om positief te zijn, ook na alles wat gebeurd is. Stel dat je in hetzelfde bedrijf werkt als je ex groet haar dan ’s morgens en als je weg gaat. Op die manier wordt het voor jou ook leefbaarder en voor je ex want in de wereld is al haat en ongenoegen genoeg.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG