Liefdesverdriet stoppen – ontdek hoe je het moet doen!

Hoe kan je heel gemakkelijk liefdesverdriet stoppen?

Na een relatiebreuk kan je niet zomaar in één twee drie teruggaan naar je ex. Soms is de relatie zo slecht afgelopen dat er een kans bestaat dat je ex je minstens een half jaar niet meer wilt. Je blijft achter wel een wroeging en met een leeg gevoel in je hart. Hoe kun je nu je liefdesverdriet stoppen zonder in de put te geraken? Het antwoord daarop is heel eenvoudig maar je moet zelf moeite doen. Betrek je vrienden erbij of familieleden zodat je zeker niet alleen gaat piekeren in je appartement.

Liefdesverdriet stoppen? Ga uit met vrienden en laat je gaan

Nu zit je in een fase waarin je in feite alleen ervoor staat. Je ex is weg en de kans bestaat dat ze misschien niet meer terugkomt. Je kan kiezen voor 2 opties: je blijft zielig en alleen in je appartement zitten of je gaat uit en je laat je eens goed gaan. Kies je voor dat laatste, dan betrek je er het beste je beste vrienden bij of familieleden. Mensen die je door en door kennen en die perfect weten wat je nodig hebt. Ben je geen uitgaansbeest, geen probleem, kies dan een leuk en gezellig cafeetje.

Hang de foto’s van je ex ergens anders

Elke keer als je bij jezelf binnenkomt in het appartement zie je onmiddellijk de leuke foto’s van toen jullie nog een leuk stelletje waren. Als je je liefdesverdriet wilt stoppen, hang je het beste de foto’s op een andere plaats. Mocht je daarvoor geen ruimte hebben, leg de foto’s dan in een doos en zet de doos ergens waar hij niet in de weg staat. De pijn zal verzachten als je niet elke keer op die foto’s moet gaan kijken. Gooit de foto’s ook niet direct weg, hoe kwaad je ook mag zijn op je ex, gooi nooit de foto’s direct weg. Je zou er spijt van kunnen krijgen. Pas op den duur als je er klaar voor bent, kun je kiezen om de foto’s te verbranden of te versnipperen. Zo kun je sneller je liefdesverdriet stoppen.

Roddel niet over je ex

Hoe slecht je ex ook is geweest. Hoeveel liefdesverdriet je ook hebt, het helpt er niet bij als je de ganse tijd over je ex zit te roddelen. Je moet je voorstellen dat alles wat je gezegd hebt over je ex, bij je ex in de oren komt. Dan bestaat de kans dat je waarschijnlijk nog meer ruzie gaat maken en in tijden van liefdesverdriet wil je niet met nog meer ruzie opgezadeld zitten. Mocht men iets vragen over je ex, wees dan consequent en ga je ex niet de hele tijd afkraken.

Stel dat jij en je ex in één bedrijf werken

Hoe vaak komt het niet voor dat een koppeltje elkaar heeft leren kennen in hetzelfde bedrijf waarin ze werken. Mocht je dan na een tijdje uit elkaar gaan dan zie je elkaar uiteraard nog iedere dag op het werk. Je kunt het liefdesverdriet stoppen op het werk door alleen maar beleefd te zijn tegen je ex. Zeg je ex goedendag, groet je ex beleefd, vraag hoe het ermee is en de kous is af, klaar!

Je hoeft geen hele teksten te gaan opnoemen, gewoon kort en krachtig. Uiteraard als je ex iets vraagt, antwoordt dan gewoon beleefd en houd een professionele houding aan ten opzichte van je ex, want tenslotte ben je op kantoor.

Liefdesverdriet stoppen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms gaat er veel tijd overheen voor je echt je ex bent vergeten. Betrek er je beste vrienden bij die je vast wel kunnen helpen door je ex te vergeten.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG