Het wordt gedaan na het verbreken van een relatie: liefdesverdriet verwerken. Liefdesverdriet verwerken mannen op een andere manier dan vrouwen, maar iedereen krijgt er een keer mee te maken in zijn leven. Dit is gelukkig een tijdelijke periode maar de vraag is natuurlijk hoe kom je door deze pittige periode heen?

Wanneer mannen hun liefdesverdriet hebben verwerkt kunnen ze tot twee conclusies komen: het besef dat er nog genoeg andere vissen in de zee zwemmen of het besef dat zij de ware was en haar terug willen. Hier de tips om simpelweg het liefdesverdriet te verwerken maar ook hoe je je ex terug krijgt, wat je ervoor moet doen en wat je vooral niet moet doen!

Liefdesverdriet verwerken mannen in verschillende fases

In het begin is het besef er vaak niet dat de relatie voorbij is. Als dit besef er is wekt het soms een beetje agressie op bij mannen met liefdesverdriet. Maar wanneer dit besef er eenmaal is dan willen mannen ook graag weer nieuwe mensen ontmoeten. Bij dit besef wil je niet meer aan je ex denken, maar door dit wel dwangmatig te doen heeft het een averechts effect en denk je alleen maar aan je ex.

Uiteindelijk kom je erachter dat die vrouw niet de ware voor je was. Er blijven verdrietige momenten bestaan, maar vooral de mannen ondernemen vaak leuke dingen samen met vrienden. Je gaat zelfs alle voordelen zien aan single zijn! Bijvoorbeeld dat je geen rekening meer hoeft te houden met je ex, maar er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen aan single zijn.

Hoe win je je ex terug?

Je relatie is voorbij, het liefdesverdriet verwerken mannen eerst voordat ze zich weer met andere zaken bezig kunnen houden. Ten eerste is het achterhalen van de oorzaak van jullie break-up belangrijk om te doen. Wanneer je de oorzaak weet, kun je gaan proberen om dat in de toekomst te veranderen, want je wilt haar niet om dezelfde reden nog een keer kwijtraken. Neem rust en probeer je eigen leven te gaan verbeteren. Enkele weken afstand van elkaar doen kan goed werken om je ex terug te krijgen. Wacht alleen niet te lang met naar haar toestappen want als ze eenmaal seks heeft gehad met iemand anders zal de kans erg klein zijn dat ze je nog terug wilt. Na deze weken kunnen beide kanten laten zien aan elkaar hoe ze zijn verbeterd.

Hier nog even op een rijtje wat je wel en niet moet doen om je ex terug te krijgen. Ten eerste bazuin geen slechte verhalen over haar rond, want dit lost niks op. Praat liever helemaal niet over haar. Ten tweede is het ook niet slim om haar te gaan stalken door middel van mailen, smsen, bellen etc. Zoals hierboven al is genoemd kan je beter een paar weken afstand houden. Ten derde heeft het jaloers maken van je ex met andere vrouwen ook niet veel zin. En als laatste komt het soms zo ver dat mannen gaan smeken om terug te komen. Je ex zal hier niet goed op reageren en jij stelt je zo onderdanig op dat je je waarde verliest.

Liefdesverdriet verwerken mannen in fases. Ze ontkennen eerst met de hoop dat het goed komt. Dan is het besef er dat het niet goed komt en ga je je eenzaam voelen. Uiteindelijk is het zover dat je weet dat zij niet de ware is. Ook om je ex terug te krijgen moet je deels door deze fases heen. Je moet ervoor zorgen dat je je gaat verbeteren op de punten waar het in de relatie fout ging, dit is het beste middel om je ex terug te krijgen. Het is dus een moeilijke periode, maar ook liefdesverdriet verwerken mannen uiteindelijk.

>> Lees ook deze uitgebreide special over liefdesverdriet verwerken in het algemeen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG