JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Liefdesverdriet verwerken, hoe doe je dat precies?

Liefdesverdriet verwerken is feitelijk een vaardigheid en essentieel om in toekomstige relaties wederom volop liefde te kunnen geven. Een vaardigheid waarin je steeds wordt naarmate je steeds vaker te maken krijgt met hartzeer. Iedere keer als je geconfronteerd wordt met de pijn van een gebroken hart neem je de lessen van de vorige keer mee en kom je weer een stap verder.

Iedereen zoekt naar liefde. En als je je grote liefde hebt gevonden, wil je die nooit meer kwijt. Je bekijkt de wereld door een roze bril, je problemen lijken ook meteen verdwenen te zijn. Dit gevoel wil je vasthouden, jammer genoeg kan dat niet altijd. Je grote liefde maakt het uit, en het komt als een klap. Je voelt jezelf wegvallen in een groot zwart gat en je weet niet hoe je eruit moet komen. Wat je nu meemaakt is liefdesverdriet. Het voelt alsof er een stukje van je hart is afgebroken.

Liefdesverdriet verwerken: Zorg voor afleiding!

Liefdesverdriet is op twee manieren op te lossen. Je gaat verder met je leven en herstelt van de pijn die je ex heeft achtergelaten, of je zoekt een manier om je ex weer terug te krijgen. Maar ook dan is het verwerken van liefdesverdriet de eerste stap die je dient te nemen.

Een goede manier om van de pijn te herstellen is jezelf tijd te geven. Er wordt niet voor niets gezegd: tijd heelt alle wonden. Je geeft jezelf in het begin de tijd om uit te huilen en bij te komen.liefdesverdriet verwerken

In deze fase moet je echter niet te lang blijven hangen, want dan heb je kans om depressief te worden. Het is de bedoeling dat je bezig blijft en afleiding zoekt. Niemand wordt er blij van om de hele dag in bed te blijven liggen, denkend aan alles wat er mis is in zijn of haar leven. Bel je vrienden op of zoek steun bij familie.

Zij kennen je goed en weten hoe ze je kunnen afleiden. Ga naar buiten en loop een stukje rond in je buurt. Zo blijf je in beweging en krijg je wat frisse lucht. Na een half uurtje wandelen voel je je al een stuk beter. Zorg er verder voor dat je gezond blijft eten.

Eten is waarschijnlijk iets waar je nu niet veel trek in hebt, maar als je geen eten binnen krijgt ga je je beroerd voelen. Kijk in een kookboek of online naar lekkere recepten. Koken is ook een goede manier om bezig te blijven!

Ben je van plan je ex terug te winnen? Neem dan pas actie als je weer een beetje goed in je vel zit. Het is niet de bedoeling dat je ex je helemaal bij elkaar moet rapen. Dit moet je zelf doen. Het is belangrijk om onafhankelijk te zijn, dat is een sexy eigenschap.

Eerst dus je liefdesverdriet verwerken en pas dan je ex terug winnen

We kunnen het niet goed genoeg benadrukken. Wil je je ex terug winnen, dan is het heel belangrijk dat je eerst je liefdesverdriet leert verwerken. Wil je meer tips over het verwerken van liefdesverdriet ? Klik dan hier en lees ‘ Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen’

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl