• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Liefdesverdriet Zinnen – Dé Mooiste Zinnen Hier!

Wanneer je liefdesverdriet hebt kun je steun halen uit zinnen, quotes en spreuken die over liefdesverdriet gaan. We hebben het dan natuurlijk niet over spreuken als ‘Er zwemmen meer vissen in de zee’ of zinnen als ‘Je bent beter af zonder je ex’, maar teksten waar je jezelf in herkent!

Mooie liefdesverdriet zinnen

Als je geen prioriteit bent, blijf dan ook geen optie! 

Ben je aan de kant geschoven? Ben je gekwetst? Heeft je ex niet genoeg tijd voor je vrij gemaakt? Dit kan allemaal ontzettend pijnlijk zijn en misschien zou je de relatiebreuk het liefst herstellen. Blijf wel realistisch en kies voor jezelf. Als je niet belangrijk genoeg bent voor je ex, is het verstandig om ook niet teveel aandacht aan je ex te blijven besteden.

Om van iemand anders te kunnen houden, moet je eerst van jezelf houden. 

Liefdesverdriet is verschrikkelijk, maar probeer de relatiebreuk te zien als iets wat is gebeurd omdat jij en je ex niet bij elkaar passen. Betrek het niet teveel op jezelf. Jij bent geen slecht, saai of lelijk mens, enkel omdat de relatie beëindigd is. Waardeer jezelf!

Moeilijke tijden zijn tijdelijk, doorzetters zijn tijdloos. 

Liefdesverdriet is verschrikkelijk en wanneer je er last van hebt denk je misschien dat het nooit over zal gaan. Gelukkig is dit niet waar. Wellicht duurt het een tijd, maar het verdriet zal slijten. Als jij blijft doorzetten en probeert je leven weer op te pakken, zul je je liefdesverdriet overwinnen!

Als je het te pijnlijk vindt om naar het verleden te kijken en te eng om vooruit te kijken, kijk dan opzij. Daar staan je vrienden! 

Als je last hebt van liefdesverdriet is het goed om hierover te praten. Je vrienden kunnen je helpen weer wat optimistischer te worden. Met hen kun je leuke dingen ondernemen en je liefdesverdriet achter je laten.

Diepzinnige liefdesverdriet zinnen

En ook al mis ik jou, mezelf mis ik nog het meest. 

Misschien voelt het alsof je jezelf niet meer bent sinds de relatie beëindigd is. Je kunt minder vrolijk zijn of geen zin meer hebben om andere mensen te zien of de deur uit te gaan. Na een tijdje zul je je beter gaan voelen en jezelf weer worden!

Geen man of vrouw is je tranen waard en degene die het wel is, zal je niet laten huilen. 

Toch een quote die lijkt op ‘Je ex is je niet waard’, maar dan een stuk diepzinniger. Proberen in te zien dat je ex niet de liefde van je leven was is misschien ontzettend moeilijk, maar als je je dit probeert te realiseren zul je je liefdesverdriet sneller vergeten.

Grappige liefdesverdriet zinnen

Ik maak geen fouten, ik beperk me slechts tot blunders. 

Dat de relatie verbroken is betekent niet dat jij iets verkeerd hebt gedaan. Over een tijdje zul je terugdenken aan deze relatie en inzien dat niet het verbreken van de relatie verkeerd was, maar juist het beginnen ervan.

Wacht niet tot de regenbui voorbij is, maar leer te dansen in de regen. 

Dat je liefdesverdriet hebt is ontzettend naar, maar ga niet bij de pakken neer zitten! Zet door en leer omgaan met de situatie. Zodra je dit probeert zal de situatie een stuk draaglijker worden!

Liefdesverdriet zinnen kunnen helpen

Uit liefdesverdriet zinnen, quotes en spreuken kun je veel steun halen. Als dit niet lukt en je je rot en verdrietig blijft voelen, is het wellicht verstandig om hulp te zoeken. Als je niet in je eentje van je liefdesverdriet af kunt komen, kun je altijd een ander vragen je te helpen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG