• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Marco Honkoop – Liefdesverdriet Verwerken Met NLP

Marco Honkoop, oprichter van een "direct liefdesverdriet verwerken methode" wordt geïnterviewd door Michelle vd Berghe.

In dit interview verklapt Marco hoe je middels NLP technieken snel je liefdesverdriet kunt verwerken. Dit interview & het programma van Marco is een absolute aanrader voor iedereen die zijn/haar liefdesverdriet wilt verwerken & bijzonder graag terug wilt komen bij zijn/haar ex.


Liefdesverdriet verwerken door middel van 'NLP'

Jullie kunnen er niet meer omheen. De vonken zijn verdwenen, de liefde is over en jullie zijn ieder je eigen weg ingeslagen. Een bewuste keuze of niet: een verbroken relatie brengt de nodige pijn met zich mee. Liefdesverdriet is tijdloos, zwaar en ontastbaar. Wat doe je met liefdesverdriet? Hoe ga je ermee om? En nog belangrijker: hoe kom je er vanaf?

Liefdesverdriet verwerken met behulp van 'NLP'

Het klinkt simpel: kom van je pijn en verdriet af door middel van positief denken. Creëer je eigen positieve wereld, waar je negativiteit niet in toe laat. Het klinkt niet alleen simpel: het is voor velen ook erg werkzaam en wordt ook wel 'NLP' genoemd. NLP staat voor Neurolinguïstisch Programmeren.

NLP wordt gezien als een methode voor training, coaching en communicatieverbetering. Met anderen, maar ook met jezelf. De zogenaamde 'NLP-methode' kent technieken die ervoor zorgen dat je binnen afzienbare tijd van je nare gevoelens af kunt komen.

De basis van NLP

NLP kent een aantal technieken die er voor kunnen zorgen dat je je snel en makkelijk beter kunt voelen. Met NLP krijg je als het ware 'grip' op je brein, waardoor je ook controle hebt over je gevoelens en daaruit vloeiende emoties. Je leert je hersens besturen, waardoor jij kunt kiezen hoe je je voelt. Op deze manier zal je zelf bepalen welke emoties je toe laat en in welke mate. Liefdesverdriet wordt milder, minimaal of zal verdwijnen. En dat dankzij jouw gedachtekracht... en met een beetje hulp van NLP!

Snel, gemakkelijk en toch effectief

De NLP-technieken zijn door de jaren heen aanzienlijk gemoderniseerd. Dit heeft als resultaat dat er heel eenvoudige en toch enorm krachtige technieken zijn ontwikkeld. Het doel van deze ontwikkelingen was het gemakkelijk en - in het beste geval - moeiteloos toepassen van NLP in het dagelijks leven van nu. NLP werkt daarnaast snel: je zult binnen een korte periode resultaat merken.

Hoe werkt de NLP-methode precies?

Ons menselijk brein krijgt constant informatie binnen. Dit gebeurt door middel van onze 5 zintuigen: zien (visueel), voelen (kinesthetisch), horen (auditief), proeven (gustatoir)en ruiken (olfactoir). Deze vijf zintuigen worden ook wel afgekort met 'VAKOG'. De ingewikkelde namen zijn echter niet zo belangrijk en kun je snel weer vergeten. Maar onze vijf basis zintuigen: die zijn belangrijk.

Wij laten ons brein specifieke informatie verwerken op een bepaalde manier. Of deze passend is voor de situatie? Dat bepaal jij zelf. Wij geven een seintje door aan het brein en deze voert braaf zijn opdracht op. Ben je één en al liefdesverdriet, dan is het niet moeilijk te concluderen dat de manier waarop deze informatie verwerkt wordt, ervoor kan zorgen dat je je naar voelt.

Ruiken en proeven behoren tot vrij onbewuste processen: je bent er niet (constant) bewust mee bezig en dus zijn dit de twee zintuigen die we even links laten liggen. De kern ligt bij de belangrijkste zintuigen: horen, zien en voelen. Wanneer je NLP op een juiste manier toepast, krijg je controle over deze zintuigen en de opname van informatie die zij doorgeven. Je leert je brein om zich goed te voelen, op de manier waarop jij dat het fijnst vindt.

S.O.S.

Naast de 'rode draad' kent de NLP ook eenvoudige, snel toepasbare toepassingen. Zo zijn er bepaalde 'mantra's', welke je kunt opzeggen tijdens een 'noodgeval'. Een mantra is in deze een kort gedicht, woord of uitspraak welke wat weg heeft van een spreuk of een gebed. Stel, prompt schiet het beeld van je ex-partner door je hoofd, je denkt aan hem en wordt overvallen door het nare, zware gevoel van intense liefdesverdriet. Je kunt dan een dergelijke mantra toepassen om je snel weer kalm en rustig te voelen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG