Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • MEDICIJN TEGEN LIEFDESVERDRIET – Ontdek Het Hier!

Als je wordt afgewezen blijf je dikwijls achter met een helse pijn in je hart. Maar vanwaar komt die pijn nu eigenlijk en bestaat er manieren om ervan af te komen? Ja, er bestaat een hoop manieren om ervoor te zorgen dat je nauwelijks die pijn zal voelen. Het enige wat je moet doen is je gedachten zoveel mogelijk op nul zetten en voelen dat je leeft op de aarde. Mensen zeggen dat lachen het enigste middel is maar er bestaan er nog zoveel meer. Enkele van de medicijnen kan je hieronder lezen.

Het beste medicijn tegen liefdesverdriet is sporten

Liefdesverdriet kan je het beste omschrijven als afkicken. Als je bijvoorbeeld drugs gebruikt gaan je hersenen dat na een bepaalde tijd opnemen in de circulatie van het lichaam. Stop je daar in eens mee dan ga je jezelf moe voelen en pijn voelen omdat je het niet gewend meer bent om het in te nemen. Bij liefdesverdriet werkt de pijn hetzelfde. Bij je vriendin voelde je jezelf goed in je vel en de gevoelens mengden zich met de hersenen. Opeens valt dat weg en dan kom je in ene lege ruimte te zitten, een lege ruimte waarin jij alleen zit en dat gevoel krijg je ook met afkicken.

Vergeet ook niet het boek ” Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen”  te lezen die je hier kunt vinden

In je lichaam zit endorfine, endorfine komt vrij als je sport en endorfine is een stof die je helpt om je beter te voelen. Endorfine komt ook vrij als je lacht, vandaar dat ze veel lachsessies worden gehouden onder depressieve mensen. Zij gaan dan lachen en vergeten door het lachen waarom ze nu weer precies depressief waren.

Zet je gedachten op iets anders en vergeet je ex dat is pas een goed medicijn tegen liefdesverdriet

Als de relatie net uit is ga je jezelf heel hard concentreren op je ex en waarom het nu precies uit is. Omdat je er gaat aan denken en een pijn voelt ga je niet vanzelf kunnen stoppen met nadenken en kun je er zelfs moe van worden. Een goed medicijn tegen liefdesverdriet is dan ook bezig blijven, de hele tijd.

Als je terugkomt van je werk ’s avonds kun je beste iets anders doen dan op de bank liggen televisie kijken en een glaasje drinken. Je zou kunnen kiezen om een taal te leren of een taal te onderhouden. Een taal leren is sowieso heel intensief en helpt je ook om je ex een bepaalde tijd te vergeten. Het geeft niet als je daarna weer aan je ex gaat denken, als je dat maar niet uren aan een stuk gaat doen want dat is op het laatste ook lastig voor jezelf om vooruit te komen.

Eet chocolade

Dit is geen vreemd advies, integendeel, het is zelf wetenschappelijk bewezen dat door chocolade te eten, je jezelf beter gaat voelen. Veel wetenschappers zeggen dat chocolade het allerbeste medicijn is tegen liefdesverdriet. Maar je moet dan wel rekening houden dat je niet direct kilo’s chocolade gaat eten, houd het een beetje binnen de perken zodat je niet ziek gaat worden van de chocolade. Ju kunt af en toe wel een reep eten, meerdere repen zijn ook toegestaan maar als je voelt dat je vol bent van de chocolade ga dan niet nog meer chocolade proppen.

Blijf je jezelf in het bijzijn van anderen

Als je naar vrienden gaat die je ex ook kennen dan is het verstandigste om gewoon te doen en niet direct zielig te gaan doen want voor je het weet komt het nieuws tot bij je ex. Gewoon doen is een goed medicijn tegen liefdesverdriet maar chocolade is nog altijd het allerbeste!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG