3

Eergisteren hebben we een e-mail de deur uit gestuurd met daarin de vraag wie geïnteresseerd was om op Liefdesverdriet.NL zijn/haar verhaal neer te pennen.

We hebben vandaag een eerste inzending binnen van “Erik”. Erik is een klant van ons coachingprogramma en verteld in zijn verhaal hoe hij zijn ex heeft teruggewonnen na het volgen van onze adviezen. F is homoseksueel (niet dat het wat uitmaakt), maar ik wil het er graag bij vermelden omdat we heel wat mails krijgen van homo’s en lesbiennes of onze tips ook in hun situatie werken. Erik is hier een mooi voorbeeld van!

Ik ben Erik en heb 3 jaar geleden mijn vriend leren kennen. We hebben altijd al een zeer woelige relatie gehad en dat al van dag 1. We hebben samen ZOVEEL meegemaakt en dit tot zowel scheldpartijen als fysiek geweld. Er is al meerdere keren een breuk geweest maar 2 maanden geleden had ik zoiets: ja dit is definitief, maar niets was minder waar.

2 maanden geleden besloot mijn partner het uit te maken. Ik was helemaal van de kaart. De onrust kreeg de overhand waardoor ik extreem veel alcohol begon te drinken om zo geen pijn te moeten voelen. Ik liep letterlijk de muren op, kon niet slapen noch eten. Dit heb ik 2 weken gedaan tot ik op een dag op Michelle haar website terecht kwam en toen veranderde mijn leven compleet…

Ik ben begonnen met het GRATIS rapport en door op youtube verschillende video’s te bekijken en ik moet zeggen de resultaten waren doorslaggevend. Ik heb niet alleen mijn ex terug maar we zijn als koppel sterker geworden waardoor we ook vanuit ons hart kunnen spreken ipv trots te zijn.

Ik heb elke tip toegepast en bij mij heeft het nog geen 2 maanden geduurd voor hij terug voor mijn deur stond. Eerst natuurlijk heel erg koppig, en grof maar ik had zoiets van steek je energie er niet in en probeer het op een andere manier aan te kijken met RESULTAAT.

Michelle ik wil jouw bedanken en niet alleen voor jouw eerlijke en mooie tips maar ook omdat je zo eerlijk bent en er geen doekjes om windt. Ik kan iedereen jouw aanbevelen en sterker nog als ik in mijn praktijk mensen krijg die hun ex terug willen verwijs ik ze steeds door naar jouw website.

Ik ben normaal altijd sceptisch geweest naar zulke dingen maar jij hebt in mijn situatie de hoofdvogel afgeschoten.

Ik wil je vanuit heel mijn hart bedanken en ik ben er zeker van dat je nog vele andere kunt helpen.

1 goede tip aan alle lezers: Veel dingen zijn vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan, en ik weet hoe moeilijk het is om een gedachtenpatroon om te switchen ik kan vanuit mijn ervaring zeggen PROBEER het je hebt niets te verliezen enkel te winnen!

Veel liefs Erik

Het hele team van Liefdesverdriet.NL wilt “F” van harte bedanken voor zijn inzending!

Update: Erik is na enige tijd zelfs langs gekomen en bracht een kado voor me mee: een heerlijke doos bonbons. Zo ongelooflijk lief!
Ik vroeg hem of we een interview konden doen en of ik het mocht opnemen. Ook dat bleek geen enkel probleem.
Hieronder dan de video:
Erik is overigens bij mij langs gekomen met een heel lief kado! Hij bracht een grote doos bonbons voor me mee.

Klik hier om een reactie achter te laten 3 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG