Mijn Ex Blijft In Mijn Hoofd – Hier De Oplossing

Mijn ex blijft in mijn hoofd, door onze breuk is mijn hart veranderd in een hoop schroot maar in mijn hoofd is alles nog net zo als voor de scheiding. Zo hoef ik de werkelijkheid niet te aanvaarden en is het lekker makkelijk. Toch, of niet? Maakt het ontkennen van de werkelijkheid dat je je beter voelt of voel je je eigenlijk er juist rotter door?

Mijn ex blijft in mijn hoofd. De pijn trekt me naar mijn ex toe.

Als je eerlijk tegenover jezelf bent ben je doodmoe van de situatie. Het liefst zou je gewoon weer met beide benen op de grond staan en een fijn leven hebben. “Ja met mijn ex”, hoor ik je nu zeggen. Kom op, wees eerlijk tegenover jezelf. Wil je dezelfde situatie echt weer terug? Is jullie breuk zo maar als een donderslag bij heldere hemel uit de lucht komen vallen?

Geestelijke pijn werkt als een drug. Zijn je hersenen eenmaal bedwelmd is het moeilijk loslaten. Je voedt als het ware je verdriet met je eigen gedachten. Doordat jij in je hoofd samen met je ex blijft zal er ook geen plaats voor anderen kunnen zijn en raak je in een vicieuze cirkel van eenzaamheid en onbegrip. Zelfs als je een nieuwe vriendschap aangaat met iemand zal ook deze relatie gedoemd zijn te mislukken omdat jij jezelf niet bent.

Je zal moeten leren je ex los te laten. Jij moet nu de eerste stap nemen om weer met beide benen op de grond te komen. En weet je wat er dan zo maar kan gebeuren? Dat je ex opnieuw verliefd op je wordt en jullie toch samen verder kunnen.

Hoe mijn ex uit mijn hoofd krijgen?

Zolang je ex in je hoofd blijft zal dat beperkend voor jou werken. Je ex heeft de relatie verbroken. Dat betekend dat je ex op deze manier niet verder wilde. Misschien dat hij/zij op een andere manier wel verder wil met je.

Lukt het niet om zelf of met behulp vrienden van het mijn ex blijft in mijn hoofd syndroom af te komen neem dan eens een bezoekje in ons Liefdesverdriet Academie! Daar zal je ontdekken hoe jij je liefdesverdriet kunt verwerken.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG