JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Dit artikel is geschreven door een oud-klant van mij. Haar ex bleef maar boos op haar en ze wist niet meer wat ze moest doen.

We hadden elkaar ontmoet op een feestje en het klikte meteen. Onze relatie was geweldig. We zagen elkaar bijna dagelijks en als we elkaar niet zagen praatten we uren aan de telefoon. We gingen zelfs samen op vakantie. Het klikte alleen niet zo tussen mij en de vrienden van mijn ex. We gingen wel eens met de vrienden van mijn ex naar een festival, en ik houd wel van een drankje.

De vrienden van mijn ex keken me altijd afkeurend aan, alsof ik teveel dronk. Op een gegeven moment heb ik er wat van gezegd en toen werden ze boos. Mijn ex stond niet aan mijn kant en werd boos op mij. De volgende dag eindigde mijn ex onze relatie van 1 jaar. De reden? Omdat ik niet mijn best deed me aan te passen aan de vrienden van mijn ex.

Ik dacht, wat moet ik nu, mijn ex blijft maar boos! Ik bood mijn excuses aan in sms berichtjes. Ik beloofde mijn ex niet zoveel meer te drinken en echt te veranderen. Ik stuurde zelfs cadeautjes naar de vrienden van mijn ex voor hun verjaardag. Maar ik bleef met het probleem zitten, mijn ex blijft maar boos!

Mijn ex blijft maar boos…ik dacht “ik stop ermee!”

Na een halfjaar berichten te sturen naar mijn ex en cadeautjes voor de verjaardagen van de vrienden van mijn ex ben ik ermee gestopt. Ik kreeg geen antwoord en geen bedankjes voor de cadeautjes. Ik voelde me net een stalker. Ik had hulp nodig en dus vroeg ik advies aan vrienden. Toen kwam ik relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe) tegen.

Denk je ook: “mijn ex blijft maar boos”? En vraag je je af hoe je dat kan oplossen? Hier vind je de oplossing, probeer het ook! Ik heb bijvoorbeeld geleerd dat het stalker gedrag dat ik toepaste helemaal niet werkt. Na mijn ex een halfjaar met rust te hebben gelaten heb ik met de tips mijn ex weer terug gewonnen! We zijn nu weer een jaar samen en we praten nu over onze problemen.

Eindelijk begrijpen we elkaar. We passen ons aan elkaar aan. We zien elkaar niet meer dagelijks, zo hebben we allebei de ruimte voor onze eigen vrienden. Probeer het nu ook, ook jij kan er voor zorgen dat je ex niet boos meer is!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl