4

Mijn Ex Doet Afstandelijk – Hoe Hiermee Omgaan?

Na het verbreken van een relatie kan het contact tussen twee exen nog prima zijn. Maar in sommige gevallen verloopt het contact wat moeizamer. Dit hoeft voor beide partijen geen probleem te zijn. Wanneer één van de exen de relatie graag toch weer op zou willen pakken kan het zijn dat de andere partij daar in eerste instantie niet op zit te wachten en afstandelijk doet. In deze situatie zit ik op dit moment: ik wil mijn relatie weer terug maar mijn ex doet afstandelijk.

Mijn ex doet afstandelijk, hoe moet ik hiermee omgaan?

Wanneer je je ex terug wilt winnen en je ex afstandelijk doet zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk dat je niet direct van de daken schreeuwt dat je je ex weer terug wilt winnen. Zeker als je ex al afstandelijk doet zal hij of zij hier in eerste instantie niet blij mee zijn. Veel handiger is het om eerst te proberen weer een redelijk en gezellig contact te creëren.

Wees niet te opdringerig en praat over niet te zware en beladen onderwerpen. Zoek niet telkens zelf contact maar laat je ex ook eens een keer het initiatief nemen. Wat ook van belang is dat je je ex niet te veel op de huid gaat zitten. Daarmee kom je erg onzeker over en zal de afstandelijkheid waarschijnlijk verder toenemen.

Er zijn verschillende producten op de markt die je kunnen helpen om je doel te bereiken. Zo zijn er boeken en dvd’s met tips te vinden. Ik heb direct een boek aangeschaft en ben deze helemaal aan het doorspitten. Want mijn ex doet ook afstandelijk en ik wil dit doorbreken!

Wat kunnen de redenen zijn dat je ex afstandelijk doet?

Het kan zijn dat een ex afstandelijk doet omdat hij of zij jou geen hoop wil geven op het weer oppakken van de relatie. Deze persoon is er misschien met het eigen gevoel nog niet helemaal uit. In deze situatie is er zeker nog een kans aanwezig dat de relatie toch nog voortgezet kan worden. Het is natuurlijk ook mogelijk dat een ex sowieso geen contact meer met je wil en daarom zo afstandelijk doet. Misschien heeft deze persoon een nieuwe liefde.

Houd het volgende in je achterhoofd: mijn ex doet afstandelijk maar met een dosis geduld en wilskracht kan er nog van alles gebeuren!

Inmiddels hebben we een nieuw artikel geschreven waarin we je helpen met bruikbare tips. Lees het hier “Mijn ex is afstandelijk. 3 redenen en 10 tips om in actie te komen”

Klik hier om een reactie achter te laten 4 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG