Mijn Ex Doet Raar – Enkele Nuttige Tips

Zoals elke relatie zijn ups en downs kent, zo kennen ook de afzonderlijke partners goede en minder goede periodes. Soms kan zo een negatieve periode lang duren en de ander tot grote wanhoop brengen. In dat geval is het geen pretje om de relatie in stand te houden. Je zit dan ook met de handen in het haar, want de vraag: mijn ex doet raar, wat nu? blijft je bezighouden.

Mijn ex doet raar: wat nu gedaan?

Het is vaak na een periode waarin alles goed leek te gaan, dat een van de twee partners zich opeens vreemd gaat gedragen. De kans is groot dat er dan al langer onderhuidse spanningen aan het groeien waren en dat de gelukkige façade van jullie relatie niet helemaal echt was. Nu je ex zich zo bizar gedraagt, stel je je ernstig de vraag of jullie relatie nog wel te herstellen is.

Maar net hier is het dat de echte liefde getest wordt. Vreemd gedrag kan een uiting zijn van een onderliggend probleem. Het kan ook een manier zijn om bepaalde gevoelens te uiten die je ex niet rechtstreeks kan communiceren. Je moet het dan maar een beetje uitzoeken bij gebrek aan duidelijke verwoording.

Enkele nuttige tips als je ex raar doet

Heel vaak is de oorzaak een gevoel van te weinig aandacht of het idee hebben tekort gedaan te zijn. “Mijn ex doet raar, ligt het misschien aan mij?” is dan ook een vraag die je zo eerlijk mogelijk moet beantwoorden. Ga na hoe je in het verleden bent omgegaan met je ex en of je in je houding veranderd bent.

Zijn de prioriteiten van jullie relatie opgeschoven en hebben jullie fysieke affectie een beetje verwaarloosd? Het zijn allemaal vragen waarbij je je hand in eigen boezem moet steken, maar ook je ex best kan bij betrekken. Probeer tot een volwassen gesprek te komen en vraag je ex rechtstreeks of er iets wezenlijks veranderd is wat betreft gevoelens en geloof in de relatie.

Vergeet hierbij zeker niet om je ex de ruimte te geven die je ex nodig heeft. Duw je ex niet in een nauwe positie waarin het alles of niets is. Probeer samen tot een oplossing te komen en bekijk hoe jullie je kunnen verzoenen. De vraag: Mijn ex doet raar, wat nu gedaan? zal dan snel een antwoord krijgen, waardoor jullie liefde hopelijk een nieuwe start kan nemen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG