3

Mijn Ex En ik Houden Nog Van Elkaar…

Mijn ex en ik houden nog van elkaar zeg je?

Wel de periode na een relatiebreuk is nooit simpel. Je zit met gemengde gevoelens. Elke dag is een andere dag en elke dag heb je een ander gevoel. ‘Beter dat ik mijn ex kwijt ben, het ging toch niet goed.’ Een paar uur later kan dat gevoel helemaal omgeslagen zijn naar: ‘Oh nee, wat heb ik gedaan?’. En soms kan het gebeuren dat dat gevoel blijft en dat je dan opeens tot de conclusie komt dat je nog van elkaar houdt.

Wat nu gedaan?

Je hebt nog gevoelens voor je ex

Het is echt een stom gevoel als je opeens beseft dat je je ex nog graag ziet. Een paar jaar geleden zat ik in zo’n situatie. Ik had het uitgemaakt omdat ik het gevoel had dat ik vast zat, onze relatie ging niet voorruit. Dit had ik al een aantal keren besproken maar ik stootte telkens op een muur. Mijn ex wou het niet inzien, er was zogezegd niks aan de hand.

Maar dat gevoel werd bij mij sterker en sterker tot ik het niet meer aankon en er een einde aanmaakte. De eerste dagen waren de hel. Niet uit mijn bed komen, mij vetmesten met chocolade, constant huilen,… Kortom, typisch gedrag na een liefdesbreuk.

Maar na een weekje nadenken kon ik enkel tot de conclusie komen dat ik nog steeds gevoelens heb voor mijn ex. Ik had een fout gemaakt, een grote fout zelfs. Zonder die persoon in mijn leven kon ik niet gelukkig zijn.

Maar hoe moest ik dit oplossen?

Hoe mijn ex terugwinnen?

Ik besloot om eerlijk te zijn tegen mijn ex en eens een goed gesprek te hebben. Dat hielp echt wel. We konden de oorzaak van onze breuk blootstellen. Dit is echt wel belangrijk. Daarna konden we die oorzaak aanpakken.

We besloten ook om geduld te oefenen, de zaak niet te willen versnellen. Het resultaat was fantastisch, we groeiden terug naar elkaar toe.

Daarom heb ik besloten om via deze blog iedereen te helpen die zijn ex terug wil. Want geef toe, als jij en je ex nog van elkaar houden, moeten jullie er toch alles voordien om terug samen te zijn?

Tips om uw ex terug te winnen

1) stop het contact

Toch zeker in het begin, afstand zal jullie goed doen. Dan hebben jullie beide de ruimte en de tijd om alles eens op een rijtje te zetten.

2) spreek opnieuw af als vrienden

Hou het luchtig en leer elkaar opnieuw appreciëren. Daarna kunnen de zwaardere gesprekken volgen.

3) Luister naar elkaar

Het is belangrijk om je gevoelens te delen. Luister ook naar uw ex en probeer hem of haar te begrijpen.

Hopelijk kunnen deze tips jullie helpen om opnieuw liefdesgeluk te vinden. Onthoud goed, als je nog van je ex houdt dan mag niks je tegenhouden om er voor te gaan.

Liefde is het mooiste wat bestaat in het leven en daar moeten we allemaal naar streven.

Veel succes!

Klik hier om een reactie achter te laten 3 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG