Je ex terugwinnen moeilijk? 

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Mijn Ex En ik Houden Nog Van Elkaar…

Mijn ex en ik houden nog van elkaar zeg je?

Wel de periode na een relatiebreuk is nooit simpel. Je zit met gemengde gevoelens. Elke dag is een andere dag en elke dag heb je een ander gevoel. ‘Beter dat ik mijn ex kwijt ben, het ging toch niet goed.’ Een paar uur later kan dat gevoel helemaal omgeslagen zijn naar: ‘Oh nee, wat heb ik gedaan?’. En soms kan het gebeuren dat dat gevoel blijft en dat je dan opeens tot de conclusie komt dat je nog van elkaar houdt.

Wat nu gedaan?

Je hebt nog gevoelens voor je ex

Het is echt een stom gevoel als je opeens beseft dat je je ex nog graag ziet. Een paar jaar geleden zat ik in zo’n situatie. Ik had het uitgemaakt omdat ik het gevoel had dat ik vast zat, onze relatie ging niet voorruit. Dit had ik al een aantal keren besproken maar ik stootte telkens op een muur. Mijn ex wou het niet inzien, er was zogezegd niks aan de hand.

Maar dat gevoel werd bij mij sterker en sterker tot ik het niet meer aankon en er een einde aanmaakte. De eerste dagen waren de hel. Niet uit mijn bed komen, mij vetmesten met chocolade, constant huilen,… Kortom, typisch gedrag na een liefdesbreuk.

Maar na een weekje nadenken kon ik enkel tot de conclusie komen dat ik nog steeds gevoelens heb voor mijn ex. Ik had een fout gemaakt, een grote fout zelfs. Zonder die persoon in mijn leven kon ik niet gelukkig zijn.

Maar hoe moest ik dit oplossen?

Hoe mijn ex terugwinnen?

Ik besloot om eerlijk te zijn tegen mijn ex en eens een goed gesprek te hebben. Dat hielp echt wel. We konden de oorzaak van onze breuk blootstellen. Dit is echt wel belangrijk. Daarna konden we die oorzaak aanpakken.

We besloten ook om geduld te oefenen, de zaak niet te willen versnellen. Het resultaat was fantastisch, we groeiden terug naar elkaar toe.

Daarom heb ik besloten om via deze blog iedereen te helpen die zijn ex terug wil. Want geef toe, als jij en je ex nog van elkaar houden, moeten jullie er toch alles voordien om terug samen te zijn?

Tips om uw ex terug te winnen

1) stop het contact

Toch zeker in het begin, afstand zal jullie goed doen. Dan hebben jullie beide de ruimte en de tijd om alles eens op een rijtje te zetten.

2) spreek opnieuw af als vrienden

Hou het luchtig en leer elkaar opnieuw appreciëren. Daarna kunnen de zwaardere gesprekken volgen.

3) Luister naar elkaar

Het is belangrijk om je gevoelens te delen. Luister ook naar uw ex en probeer hem of haar te begrijpen.

Hopelijk kunnen deze tips jullie helpen om opnieuw liefdesgeluk te vinden. Onthoud goed, als je nog van je ex houdt dan mag niks je tegenhouden om er voor te gaan.

Liefde is het mooiste wat bestaat in het leven en daar moeten we allemaal naar streven.

Veel succes!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Hoi,

  Mijn ex en ik zijn uit elkaar, we hadden een hele mooie relatie. Het paste heel goed bij elkaar maar werd een beetje te veel. Uiteindelijk kreeg ze een dip en ging vreemd
  ik kon haar vergeven maar zei zichzelf niet werd steeds moeilijker uiteindelijk zijn we toch maar uit elkaar gegaan. terwijl we nog verliefd waren

 2. hey ik zit in een rare situatie.
  mijn (ex) en ik waren 8 maanden bij elkaar, houden zielsveel van elkaar dat kan ik met zekerheid zeggen. maar de laatste 2 maanden kregen we vaak ruzie, wilde elkaar niet 24/7 zien. we groeide een beetje uit elkaar. en gister heeft(hij) de knoop doorgehakt en zei: zo gaat het niet langer, of we moeten gelukkig samen zijn of elkaar loslaten. maar het gekke is we houden van elkaar, op whatsapp floept de zin, ik hou van je er telkens bij ons uit, terwijl het sinds gister avond uit is. hij zei ook ik ben bang dat ik wakker word en denk w*f heb ik nu gedaan.

  weet iemand wat (wij) moeten doen?
  ik voel me leeg zonder hem, en dat is andersom ook zo, maar we willen de oude (ons) terug…

  help iemand…

  1. Beste Ivana, het heeft natuurlijk weinig zin om te vluchten voor ruzies. Eerst uitvinden waar die ruzies vandaan komen, en dan leren hoe jullie ermee om kunnen gaan. Overigens is het hebben van ruzies in een relatie helemaal geen schande hoor. Het hoort er allemaal bij, dus niet van schrikken. Door het maken van ruzie leer je elkaar goed kennen, maar als je niet wil zoeken naar de oorzaak en oplossing dan ben je niet klaar om een echte relatie op te bouwen. Misschien is het toch handig om hem te zeggen dat het het beste is als jullie toch even wat afstand nemen om hier over na te denken. Sterkte ermee! Liefs, Michelle

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG