• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mijn Ex En Ik…Komen We Nog Samen?

Mijn ex en ik hadden de laatste tijd redelijk vaak ruzie. Toch wou ik onze relatie graag een kans geven omdat ik hem geweldig vind en ik niet wou dat de relatie zou eindigen. Helaas heeft hij de relatie verbroken. Mijn ex en ik zijn dus tegenwoordig niet meer samen maar op dit moment doe ik er alles aan om mijn ex terug te krijgen. Zit jij in dezelfde situatie? Denk jij ook: Mijn ex en ik moeten weer bij elkaar komen? Volg dan mijn raad op en lees mijn goede tips die vrijwel altijd succes hebben!

Mijn ex en ik

Je ex terugwinnen is niet makkelijk maar het is zeker te doen. Je moet hiervoor vooral zeker zijn van je zaak. Weet je zeker dat je ex de ware is en wil je je ex sowieso terug krijgen? Dan zit het bij jou helemaal goed. Als je hier onzeker over bent moet je er nog eens goed over nadenken. Bij twijfel is het vaak beter om het niet te doen.

Tip 1 is om afstand te nemen zodat je later weer terug kunt komen bij je ex. Dit klinkt misschien niet logisch maar dat is het wel! Je ex heeft net als jij even rust nodig. Zo kun jij eens rustig nadenken over hoe je het wilt gaan aanpakken bijvoorbeeld. Ook kun je je goed richten op je werk of hobby. Heb je hier de laatste tijd weinig tijd voor gehad? Dan is de kans groot dat je nu meer tijd hebt om hiermee bezig te zijn. Als je toch nog tijd over hebt kun je op zoek naar een nieuwe hobby of eens een leuke cursus volgen.

Tip 2 is om na het afstand nemen je ex weer eens op te bellen. Doe dit niet al na een paar dagen maar na een paar weken. Dan weet je zeker dat je ex, net als jij, even de rust heeft gehad die je ex nodig had. Zo heeft je ex ook goed kunnen nadenken. Daarbij komt dat de kans groot is dat je ex jou ook mist. Hoe langer jullie bij elkaar weg waren, hoe erger je ex jou heeft gemist.

Tip 3: Spreek wat af met je ex. Dit hoeft niet eng te zijn en je hoeft hiervoor niet zenuwachtig te zijn. Spreek iets af buitenshuis en ga eens wat drinken samen. Neem desnoods wat vrienden mee, maar meld dit wel aan je ex. Zo zal het gesprek vanzelf wel goed komen. Praat niet over de breuk maar over leuke dingen en laat je van je beste kant zien!

Relatiecoach

Denk je nog steeds: Mijn ex en ik komen niet weer bij elkaar? Dan kun je een relatiecoach inschakelen die jou hierbij kan helpen. Michelle vd Berghe is expert op het gebied van liefdesverdriet en je ex terugwinnen. Grote kans dat je succes zal boeken als je haar boek gaat lezen. Deze kun je bestellen via haar liefdesverdrietacademie!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG