Mijn Ex Gaat Door Met Zijn Leven… Wat Nu?

Ben jij aan de kant gezet door je ex? Dan is het normaal dat je je nu erg rot voelt. Op straat zie je allemaal gelukkige stelletjes lopen die je aan je ex doen denken. Je probeert geduldig te luisteren naar je vriendinnen en hun liefdesproblemen. Je doet je best ze goed advies te geven. Terwijl je vanbinnen kapot gaat van de pijn. Wat de situatie nog erger maakt, is dat je ex totaal geen last lijkt te hebben van de relatiebreuk. Hoe moet je hiermee omgaan?

Je kent het gevoel. Je wilt de hele dag in bed blijven liggen en je voelt je te verdrietig om naar buiten te gaan. In eten heb je totaal geen trek. Het liefst kruip je onder je dekens en blijf je daar je hele leven onder zitten. Jij hebt last van liefdesverdriet. Een paar daagjes in bed blijven liggen is niet erg. Liefdesverdriet kan zo heftig zijn dat je er lichamelijke klachten van krijgt. Neem een paar dagen rust en doe lekker niks.

Zorg er wel voor dat je in die dagen genoeg blijft eten. Je zult waarschijnlijk weinig eetlust hebben. Weinig eten zorgt er echter voor dat je zwak wordt en daardoor ben je vatbaarder om ziek te worden. Dit zal er alleen maar voor zorgen dat je je nog vervelender voelt. Krijg je niet genoeg vitaminen binnen? Kijk dan eens bij de natuurwinkel naar goede voedingssupplementen.

Je ex gaat door met zijn leven…

Op internet zie je dat je ex allemaal statussen post, waarin hij totaal niet verdrietig lijkt. Laat je hierdoor niet afschrikken. Je ex gaat door met zijn leven en wil de rest van de wereld niet laten zien hoe vervelend hij zich voelt. Mannen hebben al snel de neiging om veel uit te gaan en hun verdriet weg te feesten. Hierdoor doet je ex jou verdriet, omdat jij denkt dat hij het helemaal niet erg vindt om jou kwijt te raken. Haal jezelf niet naar beneden. Vanbinnen vindt hij het verschrikkelijk dat hij je kwijt is. Op sociale netwerksites doen mensen zich gelukkiger voor dan ze zijn. Hij zal niet snel neerzetten hoe rot hij zich voelt.

Het is wel de bedoeling dat jij ook verder gaat met je leven. Ga je ex niet nadoen door ook allemaal vrolijke statussen te posten, terwijl jij je niet zo voelt. Probeer wel afleiding te zoeken. Ga niet helemaal op in je werk of studie. Plan zoveel mogelijk leuke activiteiten in. Door activiteiten buitenshuis te ondernemen krijg je ook weer nieuwe energie. Pep jezelf zoveel mogelijk op.

Ben je weer een beetje tot rust gekomen? Plan dan een afspraakje met je ex in. Neem de tijd om bij te kletsen en jullie vlam weer aan te wakkeren.

Tips over je ex terugwinnen!

Lijkt jouw ex weer verder te zijn gegaan met zijn leven? En wil je je ex weer terugwinnen? Koop dan het boek van Michelle vd Berghe. Hierin staat beschreven hoe jij weer bij je ex terugkomt! Dit kan via haar befaamd liefdesverdrietacademie dat al meer dan duizenden personen heeft mogen verwelkomen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG