4

Mijn Ex Ging Vreemd – Oorzaken En Oplossingen!

Verliefd zijn is het beste gevoel ter wereld. Je bent steeds vrolijk en hebt het gevoel dat niemand jou naar beneden kan halen. Je bent zo gelukkig met je partner en wil nooit meer dat dit voorbij gaat. Jullie beleven samen de leukste tijden en doen de leukste dingen samen. Maar dan komt er ineens een klap in je gezicht. Je komt er achter dat je ex is vreemd gegaan. Je denkt waarschijnlijk: Mijn ex ging vreemd, wat moet ik hiermee? En hierbij ga ik jou helpen!

Mijn ex ging vreemd: de mogelijke redenen

Je ex is vreemdgegaan en je hebt hier enorm veel pijn van. Je wilt van de pijn af maar hebt geen idee hoe. Het is ook niet makkelijk maar uiteindelijk zul je hier weer bovenop komen. Dat zul je tijd moeten geven.

Ten eerste zul je meteen denken dat het allemaal aan jou ligt. Je denkt dat je ex jou niet meer aantrekkelijk vindt. Of dat je niet mooi en slim genoeg bent. Je zelfvertrouwen is meteen gezakt naar het diepste dal en je begint met het verwijten van dingen bij jezelf. Doe dit niet! Het is namelijk bijna altijd het geval dat je partner niet vreemd is gegaan omdat je partner jou niet aantrekkelijk genoeg meer vond. Het kan aan allerlei dingen liggen.

Je ex heeft misschien een keer teveel gedronken en kon niet helder meer nadenken. Dat maakt het natuurlijk niet goed maar dit betekent wel dat het niet aan jou of jullie relatie ligt. Het is in ieder geval belangrijk dat je weet hoe het allemaal is gegaan dus vraag dit dan ook aan je ex. De kans is groot dat je ex enorm veel spijt heeft van de actie en jou enorm graag terug wil. Logisch dat jij hierover gaat twijfelen.

Was het een eenmalige actie of kun je het een affaire noemen? Een eenmalige actie is namelijk minder erg dan dat het vaker is gebeurd. Ook belangrijk hoe je er achter bent gekomen. Als je ex dit zelf heeft verteld kun je wel zeggen dat je ex er enorm veel spijt van heeft en het eerlijk is dat je ex het zelf heeft gezegd. Dit maakt je ex weer een beetje meer betrouwbaar.

Ga eens praten met je ex over wat er nou precies gebeurd is. Hieruit kan je ook opmaken of je ex jou graag terug wil of niet. Willen jullie elkaar beide terug? Dan heeft de relatie een kans van slagen. Blijf niet te lang hangen bij het idee: Mijn ex ging vreemd. Kijk vooruit en werk aan je relatie.

Relatiecoach

Michelle vd Berghe is een relatiecoach die jou kan helpen als je ex is vreemd gegaan. Het is logisch dat jij er veel moeite mee hebt en daarom is een relatiecoach er om jou te helpen. Een relatiecoach kan jou helpen om je zelfvertrouwen terug te krijgen en de relatie weer goed te maken. Lees ook eens het boek of bestudeer haar coachingsprogramma van Michelle en ontdek de meest geavanceerde en solide methodes om je ex terug te winnen. Reeds duizenden en duizenden personen gingen je voor.

Voor meer informatie over haar boek en/of haar coachingsprogramma, neem dan even een kijkje in haar liefdesverdrietacademie! 

Klik hier om een reactie achter te laten 4 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG