Mijn Ex Heeft Al Een Ander – Wat Nu?

Mijn ex heeft al een ander. Wat moet ik daarvan denken?

En ze leefden nog lang en gelukkig… Dit werkt misschien in sprookjes zo, maar in de gewone wereld werkt dit toch net even anders. Niemand kan garanties geven dat jullie je hele leven lang samen blijven. Soms komen mensen uiteindelijk toch weer bij elkaar, maar wat als je ex al snel een ander heeft?

Je ex heeft al een ander

Vaak besef je pas wat je mist als je het niet meer hebt. Dit kan met personen natuurlijk net zo werken. Dat je pas beseft dat je toch wel samen oud wil worden nadat jullie uit elkaar zijn gegaan. Dat je ineens alles veel anders en helderder kunt bekijken op het moment dat je er zelf niet meer middenin zit. Dan hoop je natuurlijk dat je ex tot dezelfde conclusie komt en jullie het samen weer kunnen gaan proberen. Maar wat als je ex al een ander heeft? Dan wordt het verhaal natuurlijk wel even anders.

Waarom heeft mijn ex al een ander?

Je kunt je natuurlijk afvragen waarom je ex al zo snel een ander heeft. Dit kan meerdere redenen hebben en het kan ook een combinatie zijn van verschillende factoren. Je ex kende zijn nieuwe partner misschien al wel toen jullie nog samen waren. Misschien is het een vlucht om maar niet over jou na te hoeven denken.

Of misschien was het toch echt liefde op het eerste gezicht en is hij of zij gewoon heel snel (nog een keer) zijn of haar ware tegen gekomen. Als je erachter kunt komen wat de reden is, kun je daarop in proberen te spelen. Want jij wilt je ex terug en daar wil je alles voor doen.

Maar ik wil hem of haar terug!

Zoals hierboven al aangegeven, zul je eerst moeten onderzoeken wat de reden is dat je ex bij die ander is. Daarna zul je je ex ervan moeten overtuigen dat jullie voor elkaar gemaakt zijn en samen nog een kans verdienen. Richt je op de punten en zaken die wél goed liepen tussen jullie. Zorg dat je ex weer gaat voelen waarom hij of zij ooit op je gevallen is. Misschien hebben jullie wel een gezamenlijke hobby of een plekje wat echt van jullie tweetjes is. Hier liggen jullie raakvlakken en hier zul je je dus ook op moeten richten.

Mochten al je acties en pogingen tevergeefs zijn, kun je zelf ook altijd nog op zoek gaan naar iemand anders. Misschien lukt het wel om je ex zo jaloers te maken en te laten voelen wat hij of zij mist. Dit is natuurlijk wel een gevaarlijk spel wat je speelt, want je speelt niet alleen met de gevoelens van iemand anders.

Daarnaast is er natuurlijk een grote kans dat het niet werkt en je moet je afvragen of het dat wel waard is allemaal. Moeite doen is goed, maar te ver gaan is weer wat anders natuurlijk.

Mijn Ex Heeft Al Een Ander - Wat Nu? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties