JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Er zijn van die relaties die eigenlijk niet zo gezond zijn. Gaat de relatie vervolgens stuk dan gebeuren er vaak minder prettige dingen. Zo zijn er mensen die heel uitdrukkelijk stellen dat hun ex borderline heeft.

Borderline is een ziekte

Iemand die borderline heeft, kan van het een op het andere moment van stemming of gedrag veranderen. Zonder enige aanwijsbare oorzaak. Dat kan ook betekenen dat iemand zich weer heel snel in een andere relatie stort. Gaat dat mis, dan wendt de persoon zich misschien wel weer tot de oude partner. Die vervolgens het gevoel kan krijgen dat er toch nog hoop voor de relatie is.

Mijn ex heeft borderline wordt vaker gezegd dan het in de praktijk voorkomt. Een ex partner die contact blijft houden, zich afgewezen voelt en dito reageert, hoeft niet meteen de ziekte hebben.

Heb je nu het gevoel dat je ex borderline heeft, ga dan niet in de afwachtende modus zitten, maar onderneem actie. Zoek hulp. Borderline is een ziekte, waar de persoon in kwestie zelf niets aan kan doen, maar die wel vervelende consequenties kan hebben.

Welke hulp heb ik nodig?

Wanneer je tot de conclusie komt dat je ex kampt met borderline dan is het raadzaam in gesprek te gaan met een psycholoog of goede literatuur aan te schaffen. Zo kom je er achter wat deze ziekte in houdt en wat je er tegen zou kunnen doen. Zo’n gesprek kan behoorlijk confronterend zijn, zeker als je nog gevoelens voor die ex hebt. Toch is het beter om goed voorbereid te zijn, want een borderliner is tot heel wat in staat. Positief zowel als negatief.

Een partner (of een ex) hebben met borderline is dus geen grap, maar een trieste werkelijkheid. Deze psychische aandoening kan bijvoorbeeld leiden tot ongecontroleerde en misplaatste woede.

Een van de problemen van iemand met borderline is dat hij of zij zoekt naar een zeer intieme relatie, terwijl zij of hij er eigenlijk doodsbenauwd voor is zo intiem te zijn. Deze tegenstelling komt op meer gebieden voor. Je herkent dat pas wanneer je informatie verzameld hebt en met een deskundige er over hebt gesproken. Neem in dat gesprek of bij de hulpvraag ook en vooral jouw eigen pijn mee, want het is geen makkie om te moeten erkennen dat de persoon waar je van houdt of van gehouden hebt, in staat is je helemaal kapot te maken.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl