Mijn ex heeft een ander – Wat nu?

Mijn ex heeft een ander en ik zou niet weten wat ik moet doen.

Als je een relatie hebt dan is je doel natuurlijk om te een hechte band op te bouwen in de hoop dat deze jaren zal duren. Je investeert in elkaar, met als doel om uiteindelijk ook een gezin te vormen. En dan opeens zegt je ex dat hij of zij een ander heeft en je vraagt je af wat je moet doen.

Je voelt je ellendig en aan de kant gezet. Opeens ga je denken dat je minder mooi of intelligent bent. Je ex is immers verliefd geworden op een ander. Je wil het vlammetje bij je ex weer aanwakkeren en hem of haar helpen herinneren hoe gelukkig jullie samen waren, en dat die verliefdheid die je ex nu heeft van tijdelijke duur is.

Waarom heeft mijn ex een ander?

Er zijn meerdere redenen aan te voeren waarom je ex zijn of haar hart heeft verpand aan een ander. Deze redenen zijn niet altijd prettig te horen. Het kan zijn dat je ex hals overkop verliefd is geraakt omdat jullie de laatste tijd veel ruzie hebben gehad. Vaak gaat het dan om een rebound relatie.mijn ex heeft een ander

Ook al heeft je ex nu een ander, het is belangrijk dat je laat zien dat je er niet onder lijdt. Als je je ex voortdurend probeert te benaderen en hem of haar probeert te overtuigen dat de nieuwe vriend of vriendin echt niet past bij je ex, dan snij je jezelf in de vingers. Hoe meer je dat doet, des te meer je je ex in de armen stuurt van die ander.

Wat belangrijk is te weten als je ex een ander heeft

Als je ex een ander heeft staat je ex altijd aan de sterke kant. Hij of zij weet dat jij eronder lijdt en zal zich ernaar gedragen. Probeer dus vooral niet te laten zien dat het je wat doet. Ga je ex dan ook niet continu smsjes sturen of stalken. Zorg dat jij als winnaar uit de bus komt en als je je ex dan weer ziet, zorg er dan voor dat je er geweldig uitziet en straalt van geluk. Wees niet bang dat je ex zal denken ‘zie je wel, zij/hij is toch echt beter af zonder mij’.

In deze video verklap ik enkele goede tips wat jij moet doen om als “winnaar” over te blijven eenmaal blijkt dat je ex een ander heeft! Volg deze instructies niet, en je zult nooit je ex terugwinnen.

Video: Mijn ex heeft een ander

Groetjes,
Michelle vd Berghe

Mijn Ex Heeft Een Ander! Ontdek Hier Wat Te Doen by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties