Mijn Ex Heeft Een Nieuwe Relatie! En Nu?

Het ergste wat je zou kunnen meemaken na een gebroken relatie is dat je ineens merkt dat je ex een nieuwe relatie heeft. Waarschijnlijk komt er nu woede en frustratie vrij omdat het misschien allemaal te snel voor je ging. Je vraagt je waarschijnlijk af of je ex al bezig was met een nieuwe relatie te beginnen toen jij nog iets had met je ex. Hoe ga je ermee om en wat kun je het beste doen om ruzies te vermijden. Als alles snel ging dan moet je tijd nemen om het allemaal even te relativeren.

Mijn ex heeft een nieuwe relatie, en nu?

Als je ex een nieuwe relatie heeft dan moet je jezelf er bij neerleggen als je misschien nog hoop had dat het ooit terug goed zou komen met je ex. Immers is er nu een fase die vertelt dat je ex opnieuw gelukkig wilt worden maar dan deze keer zonder jou. Mochten jij en je ex elkaar nog vaak ontmoeten dan accepteer voor jou en voor de omgeving dat jouw ex een nieuwe relatie aan het opbouwen is. Wat je beter niet doet, is bot zijn tegen je ex en jouw ex uitdagen want je krijgt er vast en zeker (slaande) ruzie mee.

Wat moet ik doen?

Als je ex een nieuwe relatie heeft, heb jij uiteraard het gevoel dat je alleen achter blijft. Je krijgt een gevoel van angst en van onzekerheid maar het is aan jou om je daarover neer te zetten. Het zou voor jezelf niet goed zijn als je er blijft over piekeren want je wordt vanzelf depressief. Het is nu aan jou om iets van je leven te maken en misschien ook een andere nieuwe relatie opbouwen met iemand. Maar blijf niet “alleen” achter.

Praten helpt!

Het zou best kunnen zijn dat je het ermee moeilijk hebt en dan helpt praten. Wat je moet doen is het van je af praten met jouw vertrouwde omgeving. Hoe meer je erover praat, hoe meer gevoelens je van je af kunt zetten en hoe meer impact dit kan hebben in je privéleven. Er komt een dag waarop jij ook weer iemand leert kennen maar nu moet je accepteren dat je ex opnieuw gelukkig is. Je hoeft daarom je ex niet in jouw armen te sluiten maar laat het allemaal bezinken en het komt goed.

Mijn Ex Heeft Een Nieuwe Relatie! En Nu? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties