1

Mijn Ex Heeft Een Nieuwe Vriend! Wat Nu?

Verlaten worden door je grote liefde is een verschrikkelijk gevoel. Het ene moment heb je iemand die altijd voor je klaar staat en je overal mee helpt. Het andere moment sta je er voor je gevoel alleen voor. Door liefdesverdriet kan je je erg eenzaam voelen. Je hebt ineens veel meer tijd te besteden en je weet vaak niet wat je moet doen met die extra tijd.

Dan komt het moment dat erachter komt dat je ex een nieuwe vriend heeft. Je wereld stort in, je kunt niet langer ontkennen dat jullie uit elkaar zijn. Hoe moet je omgaan met het feit dat je ex een nieuwe vriend heeft?

Wat als je ex een nieuwe vriend heeft…

Probeer eerst een paar dagen voor jezelf te nemen. Neem de tijd om je verdriet te verwerken. Het is normaal als je de eerste dagen moeilijk uit bed komt. Zorg dat je genoeg eten in huis hebt en probeer afleiding te zoeken. Een goede afleiding is een filmmarathon houden.

Probeer je volledig te focussen op de films. Zet je mobiel uit, je wordt er niet vrolijk van elke minuut je telefoon te controleren. Bovendien moet je niet in de verleiding komen je ex te smeken jou terug te nemen.

Je moet je ex de kans geven om jou te missen. Dit gebeurt niet wanneer jij constant contact opneemt. Hierdoor raakt je ex alleen maar geïrriteerd en gefrustreerd.

Heb jij vernomen dat je ex een nieuwe vriend heeft? Weersta de verleiding naar die nieuwe vriend toe te gaan. Je ex wordt alleen maar boos als je ruzie gaat maken. Spreek ook geen vervelende voicemailberichten in bij je ex.

Probeer de situatie te accepteren en er het beste van te maken. Jullie relatie is nog niet zo lang beëindigd. Je vindt het vreemd dat je ex al zo snel een andere vriend heeft.

Je moet je echter realiseren dat deze relatie een hele kleine kans heeft om te slagen. Je ex heeft jullie relatiebreuk nog niet verwerkt en zoekt steun bij iemand anders. Je ex luistert naar emoties in plaats van verstand.

Het is moeilijk om na een relatie alleen te zijn, maar het is wel belangrijk om zelfstandig te kunnen zijn. Volg je ex niet op door ook naar een nieuwe relatie te zoeken. Neem de tijd om jullie relatiebreuk eerst te verwerken.

Wees altijd netjes naar je ex. Na een tijdje is het goed om weer contact op te nemen met je ex. Geef aan dat jij graag vrienden wilt blijven. Het is lastig om je ex met een nieuwe vriend te zien, maar houd in je achterhoofd dat die relatie een kleine kans heeft om het te overleven.

Jij blijft vrienden met je ex en kan als het uitgaat je ex troosten. Dit brengt jullie dichter bij elkaar.

Tips over een ex met een nieuwe vriend!

Wil jij meer tips over hoe jij om moet gaan met een ex die een nieuwe vriend heeft? Ben jij van plan je ex weer terug te winnen? Neem dan even een kijkje in ons befaamd liefdesverdrietacademie. Hierin vindt je verschillende boeken en cursussen om je ex terug te winnen! Reeds duizenden personen gingen je voor!

Klik hier om een reactie achter te laten 1 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG