Mijn Ex Heeft Me Geblokkeerd! Help Wat Te Doen?

Verliefd zijn is een van de beste gevoelens die je kunt hebben. De liefde kan heel mooi zijn, maar kan je ook heel erg veel pijn doen. Dit is een reden dat veel mensen zich niet helemaal kunnen geven in een relatie.

Je bent in dat geval bang om gekwetst te worden en je wilt niet dat het enorm veel pijn doet als de relatie voorbij is. Toch zal een relatie veel beter zijn als je jezelf helemaal durft over te geven aan de ander. Jouw relatie is nu voorbij en je vraagt je een heleboel dingen af. Hierdoor denk je alleen nog maar meer aan je ex, terwijl dat juist niet de bedoeling is. Je wilt zo snel mogelijk van het verdriet af, maar hoe doe je dit precies?

Mijn ex heeft me geblokkeerd

De eerste tip is om je ex niet te gaan stalken als de relatie voorbij is. Het klinkt misschien moeilijk, en dat zal het ook wel zijn, maar het is wel de beste keus. Het is voor jullie beide beter om tijdelijk geen contact te hebben. Dit zal de kans alleen maar vergroten dat jullie weer bij elkaar zullen komen, en dat is ten slotte wat jij ook wilt.

Maar nu zit jij met een ander probleem. Jouw ex heeft je geblokkeerd. Je kunt dus geen contact zoeken met je ex, terwijl je dat wel wilt. Het kan zijn dat je ex jou heeft geblokkeerd omdat jij jezelf steeds zat op te dringen. Je ex vond het blijkbaar te vroeg om weer contact te hebben met jou. Laat het nu dus voor hoe het is, en probeer op geen enkele manier nog contact te zoeken.

Het kan ook dat jouw ex het zo moeilijk had met de breuk dat je ex geen contact met jou wil omdat het te moeilijk is. Als jullie beide een beetje over het verdriet heen zijn, zal dit beter worden. Je ex kan jou bijvoorbeeld geblokkeerd hebben op de social media, of op Whatsapp. Het is nu voor jou, en jouw ex beter om geen contact te hebben.

Als het contact er wel zou zijn zouden jullie het waarschijnlijk alleen maar hebben over de breuk. Probeer over een paar week weer eens contact te zoeken. Grote kans dat je ex de blokkade heeft opgeheven en jullie nu wel kunnen praten. Als dit het geval is, praat dan niet over de breuk. Praat met je ex alsof jullie vrienden zijn. Maak het niet ongemakkelijk voor jezelf, en niet voor jouw ex. Bedenk eens hoe jij met jouw vrienden praat en wat jullie allemaal tegen elkaar zeggen. Op deze manier kun je ook met je ex praten. Dit zal een stap naar de goede richting zijn voor jullie twee om de relatie weer te verbeteren.

Nog veel meer tips

Er zijn nog veel meer tips als het gaat om een ex die jou heeft geblokkeerd. Deze krijg je in het boek en in het coachingprogramma van Michelle vd Berghe. Test het vandaag nog 30 dagen risicoloos uit! 

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG