• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mijn Ex Heeft Me Gebruikt – Gouden Tips Om Ermee Om Te Gaan!

Soms is het moeilijk te bevatten en kom je er pas achter als het al veel te laat is. Je blijft dan met een hele hoop schuldgevoelens achter, want waarom heeft mijn ex me gebruikt? Je stelt jezelf honderden vragen over wat er nu is misgelopen en waarom nu net jij dit moest overkomen.

Het enige wat je nu kunt doen is erover praten met mensen die je voor de volle 100 procent vertrouwt. Wees er niet beschaamd over want wie weet ben je misschien opgelicht voor veel geld door je ex en je had het in de eerste instantie nog niet eens door.

Mijn ex heeft me gebruikt

In het begin zul je er niet veel van merken omdat je misschien zo verliefd bent geweest op je ex. Maar niets is minder waar natuurlijk: stel als je ex je veel dingen gevraagd zou hebben. In de eerste instantie denken we aan geld, maar het zou best kunnen dat er van jou verwacht werd dat je veel cadeaus gaf die een zekere waarde hebben. Als je ex achteraf met alles er vandoor is en je krijgt dan simpel een koude SMS dat je bedankt bent voor bewezen diensten, dan merk je pas hoe stom iemand kan zijn door diegene blindelings te vertrouwen.

Heeft je vriendenkring niets door?

Het spreekwoord zegt dat je beter één goede vriend kan hebben dan veel vrienden op wie je nooit kan rekenen. In veel gevallen en zeker in liefdessituaties kun je veel hulp hebben van je vrienden.

Meestal als een vriend zegt dat hij merkt dat er van jou geprofiteerd wordt, zul je daar niet blij mee zijn en zeker en vast zal er een discussie volgen. Nu zul je denken om die vriendschap te beëindigen, maar als je achteraf beseft dat mijn ex heeft me gebruikt en je bent er achter gekomen door een vriend, weet je pas wat je eraan hebt. Het zal niet de eerste zijn die dit overkomt en helaas al niet de laatste.

Mijn ex heeft me gebruikt en is plots er vandoor

Iedere dag overkomt het een heleboel mensen en vaak is het zo dat er weinig aan te doen is. Vanaf het begin moet je waakzaam zijn dat je dit niet kan overkomen. Een goede tip zou kunnen zijn om alles op papier te laten zetten als jullie gaan samenwonen. Maak een lijstje op van alle spullen die van jullie zijn en later kunnen er geen misverstanden opduiken.

Ook als je dan beseft mijne x heeft me gebruikt, kan je ex lekker weggaan en jij zit met geen miserie. Het is ook goed om te weten dat de echte liefde nog bestaat en dat niet iedereen slecht is. Als je dan later met alle zorgen zit omdat je ex je goed liggen heeft gehad, kun je er zelfs psychische problemen mee krijgen en waarschijnlijk zit je hier niet op te wachten.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG